Reclamă

Madonna este într-o formă mult mai bună și pare că a depășit cu brio episodul în care a fost la un pas de moarte. Acum, vedeta se simte mult mai bine, așa că și-a reluat activitatea și a revenit acolo unde se simte cel mai bine și anume, pe scenă. Turneul care marchează 40 de ani de carieră a început, dar se pare că nu cu dreptul.

Madonna este una dintre cele mai iconice artiste din toate timpurile. Muzica divei este nemuritoare și nu este de mirare că fanii își doresc, în continuare, să meargă la concertele ei. Anul acesta, turneul ei a fost la un pas de a fi anulat, iar asta din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut.

Madonna a fost găsită inconștientă în propria casă, iar familia și cei apropiați au tras o sperietură soră cu moartea. Acum, artista și-a revenit, iar primul ei concert de la O2 Arena s-a lăsat cu scandal, atât în rândul fanilor, cât și în cel al organizatorilor.

Madonna, bună de plată. Ce regulă a încălcat artista cu noul ei turneu

Madonna trebuie să bage mâna adânc în buzunar

Fiind un turneu care marchează toată activitatea ei, Madonna și-a propus să cânte cele mai cunoscute hituri care i-au adus succes după succes. Însă, aceasta a uitat un detaliu important și anume, faptul că celebra Arenă are un anumit program de funcționare.

Pe hârtie, concertul Madonnei trebuia să se încheie la ora 22:30, doar că se pare că a ajuns până la 23:00. Deși fanii ar fi trebuit să fie mulțumiți, se pare că nici așa artista nu a reușit să cânte toate piesele pe care le anunțase în prealabil. Acum, din cauza faptului că a depășit programul, diva riscă o amendă.

Amenda pe care o riscă Madonna nu este deloc una mică și anume, 300.000 de lire sterline pentru că a încălcat programul pe care, inițial, a promis că îl va respecta. Momentan, decizia de a o amenda pe divă nu este concretă.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro