Reclamă

Cei care privesc în fiecare zi matinalul de pe Antena 1, sigur au observat că Dani Oțil a fost marele absent de luni bune. Fanilor le-a fost dor de simpaticul prezentator, mai ales că nu s-a întâmplat până acum ca acesta să lipsească atâtea zile. Dani a fost destul de secretos cu plecarea lui și nu a oferit niciun indiciu cu privire la plecarea sa.

Dani Oțil a reușit să creeze suspans în rândul fanilor. De câteva săptămâni buni, aceasta a plecat din țară și a lăsat locul liber la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Urmăritorii emisiunii au început să fie din ce în ce mai preocupați de lipsa lui, ba chiar au asaltat paginile social media cu rugăminți de întoarcere către Dani.

Prezentatorul a postat câteva imagini cât timp a fost plecat, dar nimeni nu și-a putut da seama despre ce este vorba. Dani nu a stat degeaba, asta e clar, ci pare că a filmat ceva, însă, este un format despre care nici ei și nici celelalte persoane implicate nu au dat prea multe detalii.

Dani Oțil s-a întors la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Motivul pentru care prezentatorul a lipsit atât de mult de pe micile ecrane
Social media

Dani Oțil, un nou proiect ambițios

Azi, Dani Oțil a revenit pe platourile de filmare de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, spre bucuria colegilor și a celor de acasă. Deși nu a spus nimic despre perioada în care a absenta, potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, soțul Gabrielei Prisăcariu a avut un nou proiect TV la care a filmat zile întregi.

Potrivit acestei pagini, Dani ar fi filmat la un nou reality show unde mai mulți concurenți sunt filmați non-stop. Cu alte cuvinte, un fel de Big Brother, însă varianta adaptată zilelor noastre.

Filmările pentru acest nou show prezentat de Dani Oțil au avut loc în Malta și deja s-au încheiat. Rămâne de văzut dacă va fi un format transmis la TV sau dacă va fi difuzat, exclusiv, pe platformele digitale.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro