Reclamă

De mai bine de două săptămâni, Irinel Columbeanu a reintrat în atenția tuturor, iar asta din cauza declinului financiar prin care a trecut. Fostul afacerist a ajuns la un azil de bătrâni și pare că toți cei care făceau parte din anturajul lui l-au uitat. Însă, sora lui Leo de la Strehaia pare că are planuri mari cu afaceristul.

Leo de la Strehaia este un personaj foarte cunoscut în lumea mondenă, însă foarte puține persoane cunosc faptul că acesta mai are o soră. Olga Originala, așa cum se prezintă în fața tuturor, nu este la fel de expusă în lumina reflectoarelor, dar sigur a devenit după cele mai recente declarații. Sora lui Leo pare mai determinată ca niciodată să îl ia de soț pe fostul afacerist din Izvorani.

Deși, inițial, a părut o glumă pentru mulți, se pare că totul este cât de poate de real. De când a auzit că Irinel a ajuns la azil și a fost uitat de toată lumea, sora lui Leo de la Strehaia vrea să fie salvarea lui Columbeanu. Anunțul a fost făcut chiar de către Leo, pe canalul lui de Youtube.

„Am o veste pentru voi, în exclusivitate. Sora mea vrea să se mărite. Cu cine credeți că se mărită? Cu domnul Irinel Columbeanu. Dacă vrea să se mărite, mă duc acasă după ea să o iau, ca s-o duc la Irinel la azil.”

Columbeanu nu este pregătit de însurătoare

După ce a dat sfoară în țară ca sora lui vrea să se căsătorească, Leo a declarat că este dispus să meargă la azil și să îl scoată imediat pe Columbeanu de acolo și să-l primească în familia sa. Leo a recunoscut că, dacă Irinel Columbeanu acceptă propunerea Olgăi Originala, toate grijile lui dispar.

Interlopul îi va oferi lui Irinel tot ce are nevoie și a garantat că niciodată nu va mai avea niciun lips și nici nu ar mai trebui să stea la azil.

După această propunere și această invitație de a face parte din familia lui Leo, reacția lui Irinel Columbeanu nu a întârziat să apară. Afaceristul a spus că nu dă curs unei asemenea propuneri, dar nu exclude posibilitatea de a vorbi în persoană cu Olga.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro