Reclamă

Cei care o urmăresc pe Delia de ani buni, sigur au observat că artista mai are o mare pasiune, în afară de cea pentru muzică. Jurata de la “iUmor” aproape că a călătorit în toată lumea, iar mai nou, munții sunt slăbiciunea ei.

Delia este una dintre artistele care a descoperit cheia succesului și care știe să se bucure la maxim de viață. Vedeta a muncit ani mulți pentru a ajunge în punctul în care își poate permite orice moft, iar faptul că Răzvab îi împărtășește aceeași pasiune pentru călătorit, este un mare plus în căsnicia lor.

De fiecare dată când are puțin timp liber, vedeta nu stă prea mult pe gânduri. Delia își face bagajul și pune degetul pe hartă pentru noua destinație. Spre deosebire de anii trecuți când opta doar pentru locații exotice, cu mult soare, acum, artista a schimbat complet registrul.

Delia, o aventurieră înrăită

Delia este extrem de pasionată de tot ceea ce înseamnă drumeție pe munte, iar atunci când își propune să ajungă la altitudini mari, nimeni și nimic nu o poate opri.

Destinația uimitoare pe care a ales-o Delia pentru drumețiile pe munte. Nu multă lume s-ar aventura aici
Instagram

Zilele acestea, Delia este într-o locație de care nu mulți au auzit, mai ales că nu multă lume este pasionată de drumeții. Însă, vedeta a vrut să împărtășească experiența cu fanii ei și, mai în glumă, mai în serios, i-a avertizat să nu râdă de denumirea locației.

Delia se află în Piz Duleda, o locație a cărei peisaje îți taie respirația. Delia escaladează munții și ajunge la cele mai mari altitudini permise pasionaților de aventură. Pentru a le demonstra tuturor că nu stă degeaba, vedeta a postat o imagine în care le-a arătat fanilor că în aproape o săptămână a mers pe jos 200 de kilometri.

Mai nou, drumețiile îi ocupă foarte mult din programul său liber și nu numai. Recent, Delia a recunoscut că a renunțat și la unele concerte pentru a se bucura de peisajul montan.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro