Reclamă

Fără doar și poate, Andra poate spune că este un dintre cele mai norocoase artiste, din toate punctele de vedere. Vedeta are o familie superbă, iar copiii ei sunt cele mai importante persoane din viața sa. Însă, uneori, fericirea ei a atras antipatia celor din jur.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă și sunt un adevărat exemplu pentru cei care îi urmăresc și nu numai. Cei doi au ajuns în punctul în care au descoperit adevăratul echilibru și reușesc să îmbine utilul cu plăcutul.

Andra și Cătălin au un program extrem de încărcat, mai ales că ambii se află în punctul cel mai de succes al carierei lor. Însă, oricât de mult ar fi solicitați pe plan profesional, niciodată nu și-au neglijat familia.

Siguranța copiilor, pe primul loc

Cuplul are împreună doi copii de care se ocupă exemplar și care dau deja semne că o să le calce pe urme. Deși nici Eva și nici David nu par a avea înclinații spre domeniul muzical, micuții nu sunt deloc străini de faimă și celebritate, ambii având parte de foarte multă expunere.

Controverse în familia Andrei Măruță. Fanii îl aseamănă din ce în ce mai mult pe fiul ei cu Jean de la Craiova

Faptul că cei mici din familia Măruța sunt celebri și sunt văzuți peste tot, fanii au început să facă anumite glume la adresa lor, unele nevinovate. Însă, de departe, aspectul de care se leagă toți este faptul că David ar avea unele trăsături de la Jean de la Craiova.

Insinuarea lor este mai mult decât evidentă, ba chiar susțin că David este copia fidelă a celebrului manelist. Deși glumele nu sunt prezente în online de ieri, de azi, Andra și Cătălin Măruță au demonstrat că sunt foarte diplomați și că țin mult la siguranța celor doi copii pe care îi au.

Tocmai de aceea, vedetele nu au dat deloc curs unor astfel de discuții și au ales să evite subiectul cu orice preț.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro