Reclamă

De la o vreme, Lidia Buble este mai secretoasă și discretă ca niciodată. După o relație pe care a trăit- o în lumina reflectoarelor, artista a decis să se bucure în intimitate de iubirea celui de lângă ea.

Lidia Buble și- a dat seama că, uneori, a fi discret este mult mai bine decât să iîți pui viața pe tavă. După ultima experiență a unei relații publice terminate cu despărțire, Lidia a ales să iubească în secret.

Artista ține foarte mult la fanii ei și, de obicei, preferă să nu aibă secrete față de ei, ci să le povestească tot ce ține de viața ei de zi cu zi. Doar că, de data asta, a ajuns la concluzia că este bine să facă și excepții, din când în când.

Lidia Buble, primele imagini cu iubitul ei. Cum arată cel care o face fericită
Social media

Lidia Buble, mai misterioasă ca niciodată

Acum câțiva ani, Lidia Buble s-a iubit cu nimeni altul decât Răzvan Simion. La cât de apropiați erau și la cum decurgeau lucrurile între ei, toată lumea credea că vor ajunge să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Din păcate, despărțirea a fost singura variantă pentru ei, după care a urnat o perioadă în care fiecare dintre ei a încercat să își găsească sufletul pereche. Dacă la Răzvan totul s-a legat mult mai repede, Lidia a trebuit să aibă ceva mai multă răbdare.

În ultima vreme, s-a speculat foarte mult faptul că vedeta ar fi iubita unui afacerist foarte cunoscut din Capitală și nu numai, un afacerist cu mult mai mare decât ea. Lidia Buble nici nu a confirmat și nici nu a infirmat relația cu Horațiu Nicolau.

Însă, pentru a le da tuturor de înțeles faptul că este într-un punct al vieții sale în care este foarte fericiră, Lidia s-a pozaf în vacanță la brațul celui care o face fericită. Din păcate pentru fani, identitatea iubitului Lidiei continuă să fie un mister.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro