Reclamă

Cristina Ciobanașu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Vedetei îi merge bine pe toate planurile, mai ales pe cel personal. După ce le-a prezentat fanilor partenerul ei, aceasta a mai venit cu o veste mare.

Cristina Ciobănașu face ce face și demonstrează că nu pierde deloc timpul. După despărțirea de Vlad Gherman, în viața ei a urmat o perioadă destul de dificilă, dar acum, lucrurile au intrat pe făgașul normal. După ce a anunțat că iubește și este iubită, Criss, așa cum o alintă fanii, își duce relația la nivelul următor.

La scurt timp dupa ce Vlad Gherman, fostul ei iubit a cerut-o de soție de Oana Moșneagu, Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme și se pare că vrea să facă același lucru.

Actrița și partenerul ei nu se cunosc de multă vreme, dar se pare că au avut suficiente ocazii pentru a se convinge că sunt suflete pereche.

Cristina Ciobănașu, vestea cu care i-a luat prin suprindere pe toti. Ce plănuiește să facă după ce Vlad Gherman a anunțat că se căsătorește

Cristina vrea să se căsătorească

Cristina Ciobănașu și iubitul ei au vorbit de multe ori despre căsătorie, ba chiar Alexandru i-a oferit și garanția că vor rămâne împreună și că o va lua de soție. Între timp, vedeta a primit mai multe inele, dar se pare că niciunul nu a fost de logodnă.

“Am primit 2 inele, dar niciunul de logodnă, așa că aștept! El așa mă amenință. A zis că dacă aș bănui, nu ar mai avea farmec…Oricum, este în plan! A zis: «De nevastă oricum te iau!»”, a spus Cristina Ciobănașu pentru playtech.ro.

Momentan, Cristina Ciobănașu nu a comentat deloc subiectul legat de nunta fostului ei partener, Vlad Gherman. Însă, în timp ce mulți fani așteaptă un răspuns de la ea, Vlad și viitoarea lui soție au mers la vizionat de localuri pentru ziua cea mare. Emoțiile sunt la cote maxime pentru amândoi, mai ales că sunt pentru prima într-o astfel de ipostază.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro