Reclamă

David și Victoria Beckham formează un cuplu de mai bine de două decenii, iar în tot acest timp nu au făcut decât să își solidifice și mai mult relația. Copiii familiei Beckham sunt la fel de celebri precum părinții lor, dar asta nu înseamnă că au avut totul la picioare. Ba chiar Brooklyn, fiul cel mare, a lucrat într-o cafenea încă de la 16 ani.

David și Victoria Beckham sunt unul dintre cele mai iconice cupluri de peste hotare. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau doar niște puști, iar de atunci și până în prezent, nu au făcut decât să lucreze la identitatea lor personală, dar și de cuplu.

David era unul dintre cei mai celebri fotbaliști de la Manchester atunci când s-a îndrăgostit de Victoria. La scurt timp, Beckham a cerut-o de soție pe Victoria, iar fosta membră Spice Girls i-a dat vestea că este însărcinată fix înainte de meciul decisiv cu Argentina.

Motivul pentru care David Beckham l-a pus pe fiul lui, Brooklyn să se angajeze la 14 ani
GQ

Familia Beckham, lecție importantă pentru copiii lor

Atunci când a venit Brooklyn pe lume, viața lor s-a schimbat radical. Fiind cel mai mare copil al lor, nu este de mirare că Victoria s-a despărțit cu greu de el atunci când acesta a ales să se căsătorească cu Nicola Peltz. Victoria este foarte atașată de fiul ei și mereu a încercat să îi ofere ce-i mai bun.

Dincolo de toate lucrurile materiale pe care le-au pus la dispoziția copiilor, David și Victoria s-au asigurat că le transmit cele mai frumoase valori celor mici. Astfel, la vârsta de 16 ani, Brooklyn era printre puțini puști de vedete care muncea fără rușine într-o cafenea.

David a fost cel care l-a încurajat să facă asta de la o vârstă fragedă, iar motivul a fost unul simplu. Brooklyn ajunsese la vârsta la care începuse să aibă anumite nevoi și cheltuieli, iar părinții lui i-au arătat cea mai simplă metodă de a câștiga propri bani.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro