Reclamă

Fanii s-au obișnuit să o vadă mereu pe Denise Rifai la patru ace și serioasă, iar asta datorită emisiunii pe care o prezintă. De ani de zile, aceasta și-a creat o imagine extrem de serioasă și rigidă, iar publicul aproape că numără dățile în care Denise este cu zâmbetul pe buze. Însă, azi, a fost o excepție. 

Denise Rifai este, fără doar și poate, una dintre cele mai bune jurnaliste de la noi din țară. De când este la Kanal D, aceasta a reușit să se pună în valoare mai bine ca niciodată, iar amprenta sa de profesionistă se poate observa cu ușurință.

„40 de întrebări cu Denise Rifai” este o emisiune care s-a ridicat de la zero și care a câștigat numeroase premii, iar acesta este meritul lui Denise, dar și al echipei sale de jurnaliști care lucrează în fiecare zi pentru a livra materiale de calitate.

De nerecunoscut! Cum a fost surprinsă Denise Rifai în Parcul Herăstrău, din Capitală
Social media

Denise Rifai, așa cum rar au fanii ocazia să o vadă

Atunci când este pe scaunul emisiunii pe care o prezintă, Denise Rifai este extrem de serioasă, abia dacă zâmbește și este implicată 100% în ceea ce face, așa cum ar trebui să fie orice jurnalist care se respectă pe sine, dar și care își respectă publicul.

Însă, atunci când nu este în fața camerelor de filmat, Denise Rifai își dă voie să fie așa cum se simte cel mai bine și anume, zâmbitoare, energică, jovială și plină de energie. Prezentatoarea își încarcă foarte des bateriile din natură, astfel că azi, la prima oră a dimineții, jurnalista s-a dus în parc.

De nerecunoscut! Cum a fost surprinsă Denise Rifai în Parcul Herăstrău, din Capitală
Instagram

Mai exact, în Parcul Herăstrău, acolo unde se duc majoritatea persoanelor publice și nu numai să se relaxeze sau să alerge. Denise a renunțat la hainele sobre pe care le poartă mereu când este pe micul ecran, a optat pentru o ținută lejeră, foarte colorată și părea gata de a începe tura de alergare.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro