Reclamă

Adelina Pestrițu îmbină utilul cu plăcutul și pare că reușește să strecoare mici vacanțe printre proiectele pe care le are în online. Vedeta a vrut să profite de timpul liber, așa că și-a luat familia și au plecat în una dintre cele mai frumoase destinații din Europa. Adelina, Zenaida și Virgil sunt în Turcia, iar cazarea lor este una de cinci stele.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite influencere de la noi. De când s-a retras din lumina reflectoarelor, vedeta și-a găsit o nouă pasiune și se pare că i se potrivește de minune. Deși mulți blamează munca în online, Adelinei îi merge mai bine ca niciodată.

Vedeta a avut multe proiecte anul acesta, dar, de departe, cel mai ambițios și cel mai provocator a fost participarea la Milano Fashion Week. Românca a întors multe capete cu ținutele ei alese, semn că și-a meritat din plin prezența alături de alte vedete internaționale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Adelina, aroganță în Turcia

Nici bine nu a venit în țară, că deja Adelina Pestrițu a planificat o altă escapadă, de data asta, împreună cu soțul și cu fiica lor. În ultima vreme, Adelina a devenit din ce în ce mai secretoasă în a o arăta pe micuța Zenaida, iar asta pentru că ține foarte mult la siguranța ei.

Vedeta preferă să se bucure în intimitate de timpul petrecut alături de familia aia, așa că pentru asta, a rezervat unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Turcia, pentru a se relaxa așa cum se cuvine. Nu mai este niciun secret faptul că influencera nu se uită deloc la bani, mai ales când vine vorba de confortul ei și al celor dragi.

Pentru escapada din Turcia, Adelina a ales să se cazeze la Regnum Carya, o locație superbă de cinci stele, cunoscută pentru terenurile de golf. Aici, doar o singură noapte de cazare costă 12.400 de lei.

Cât costă cazarea pe noapte la hotelul pe care l-a ales Adelina Pestrițu pentru vacanța din Turcia
Instagram

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro