Reclamă

Ieri, fanii emisiunii culinare de la Antena 1 au primit una dintre cele mai proaste vești din ultima vreme. După 12 sezoane care au bifat audiențe foarte bune, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis să plece de la „Chefi la cuțite”. Cum filmările pentru noul sezon sunt pe punctul de a începe, echipa de producție a trebuit să găsească imediat înlocuitori.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt trei dintre cei mai faimoși bucătari de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceștia au demonstrat că își merită din plin locul în lumina reflectoarelor, mai ales că ceea ce fac ei se numește artă în farfurie.

După 12 sezoane de filmări, cei trei chefi au decis să plece, invocând ca motiv oboseala acumulată. Se pare că aceștia nu erau pregătiți să înceapă filmările, așa că au ales să renunțe la proiect. În online, sunt multe voci care susțin că altele ar fi fost motivele, printre care proasta regie a emisiunii.

Cine le va lua locul lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la „Chefi la cuțite”. Nimeni nu se aștepta la o asemenea combinație!
Arhivă presă

Nimeni nu este de neînlocuit, nici măcar cei trei chefi

Mona Segall, producătoarea de la „Chefi la cuțite” a fost foarte surprinsă de alegerea celor trei de a părăsi competiția, mai ales că niciodată nu au discutat despre asta, în prealabil. Filmările nu sunt deloc ușoare, iar statul pe platou de dimineața până seara nu mai era deloc pe placul celor trei chefi.

Deși erau foarte îndrăgiți de cei de acasă, emisiunea trebuie să meargă mai departe, chiar și fără ei. Tocmai de aceea, echipa de producție a trebuit să se miște foarte repede și să găsească alți chefi dornici de gustat mii de preparate și de jurizat.

Potrivit unor zvonuri, căutarea nu ar fi mers prea departe de curtea trustului și se pare că noile fețe de la „Chefi la cuțite” ar fi Nicolai Tand, Roxana Blenche și Radu Darie.

Nicolai și Radu gătesc de ceva timp în familia de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Roxana Blenche a intrat în grațiile celor de la Antena 1 imediat după ce a fost concurentă la „Chefi la cuțite”.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro