Reclamă

În anul 2016, Culiță Sterp a fost în centrul atenției. Atunci, despre artist se scria faptul că ar fi fost implicat într-un accident auto și că ar fi omorât o persoană nevinovată. După mai bine de cinci ani de la acel incident, manelistul vrea să își păstreze imaginea intactă și spune că nu el a fost cel care se afla la volan și că totul a fost o confuzie.

Culiță Sterp este foc și pară pe publicațiile care i-au pătat imaginea și pe bună dreptate. În 2016, manelistul era pe buzele tuturor, după ce mai multe site-uri și televiziuni au relatat faptul că artistul s-ar fi urcat băut la volan și ar fi ucis o persoană. Vestea nu i-a picat deloc bine lui Culiță, care a decis că este momentul să își facă dreptate.

Culiță Sterp s-a adresat legii și, momentan, a obținut din partea instanței o decizie care face ca unul dintre cele mai urmărite posturi TV de la noi, România TV să fie obligată să-i plătească artistului daune de 100.000 de lei. Această decizie nu este definitivă.

Culiță Sterp a dat în judecată mai multe publicații, după ce au relatat că a ucis un om în 2016. Ce daune cere artistul
Social media

Culiță Sterp, victima unei confuzii de nume

În plus, pe lângă această sumă care nu este deloc una mică, cei de la România TV trebuie să plătească și 20.000 de lei cheltuieli de judecată. Culiță nu are de gând să nu își curățe imaginea, mai ales că în toată această poveste el este nevinovat.

Artistul a povestit că totul a fost o confuzie de nume și că persoana condamnată pentru acea faptă nu este el. De fapt, Culiță încearcă din 2020 să spună că el nu a fost implicat într-un astfel de incident, însă nimeni nu l-a crezut.

Aceeași știre defăimătoare despre Culiță Sterp a fost postată și pe site-ul Observator, manelistul dându-i în judecată și pe cei de la Antena 1. Momentan, îndrăgitul interpret nu a discutat deloc despre acest subiect, semn că vrea ca instituțiile juridice abilitate să-i facă dreptate.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro