Reclamă

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară. De-a lungul timpului, acesta a muncit din greu pentru a-și crea un renume și nu este de mirare că a lucrat cu unii dintre cei mai consacrați oameni din industrie și nu numai. La un moment dat, Botezatu a avut ocazia să-l cunoască pe Irinel Columbeanu și a rămas profund impresionat de el.

Cătălin Botezatu se numără printre bărbații celebri din România care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cariera este cea mai bună carte de vizită pentru el, iar după ani și ani de muncă a ajuns la un nivel la care mulți nici măcar nu au îndrăznit să viseze.

Creațiile sale au primit admirația celor din afară, dar și a iubitorilor de modă din România. Deși este admirat de multă lume, Botezatu are și el persoanele pe care le stimează și care au un loc special în inima lui, iar unul dintre ei este Irinel Columbeanu.

Cătălin îl cunoaște pe Irinel de pe vremea în care acesta era un personaj cunoscut din lumea mondenă a Capitalei și se învârtea în cercuri exclusiviste. La vremea aceea, situația financiară a lui Irinel îi permitea să fie unul dintre cei mai bine îmbrăcați oameni din România și se vedea clar că are acces la anumite piese de care românii nici nu aflaseră.

Cătălin Botezatu, mesaj emoționant pentru Irinel Columbeanu. „Îți sunt alături, poți conta pe mine oricând”
Social media

Cătălin Botezatu are toată admirația pentru Irinel Columbeanu

Din păcate, acele vremuri luxoase au apus demult pentru Irinel Columbeanu. Afaceristul din Izvorani a pierdut tot, mașini, proprietăți, bani, iar în prezent se află la un azil de bătrâni. Se pare că lumea l-a uitat pe Irinel și nici vorbă ca femeile care s-au lansat pe spatele lui să-l mai caute.

În schimb, există anumite persoane care nu l-au uitat, iar printre ele se numără și Cătălin Botezatu. Creatorul a vrut să-i transmită un mesaj lui Columbeanu, în speranța că-i va reda zâmbetul de altă dată.

„Îmi dau seama că ești pe mâini bune, cele mai bune. Din punctul meu de vedere, ai fost, ești și vei rămâne cel mai elegant bărbat pe care România l-a avut de la începuturi și până acum.

Îmi aduc aminte cu plăcere că ai fost primul care a purtat Issey Miyake și Yohji Yamamoto pe vremea în care pentru români nici nu se știa de aceștia. Eu te-am admirat dintotdeauna, te admir pentru ce-ai făcut și pentru puterea pe care o ai. Îți sunt alături, poți conta pe mine oricând.”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro