Reclamă

Will Smith și Jada Pinkett formează unul dintre cele mai celebre cupluri de peste Ocean. De-a lungul timpului, aproape că nu a fost eveniment la care cei doi să nu meargă împreună și să facă senzație pe covorul roșu. Deși mereu par fericiți și zâmbitori, după fiecare eveniment, cei doi actori pleacă pe drumuri separate acasă, căci nu mai sunt împreună de 7 ani.

Dacă ar exista un premiu pentru cele mai secretoase persoane din lume, Will Smith și Jada Pinkett ar pleca cu trofeul acasă, fără niciun dubiu. Cei doi actori sunt cunoscuți la nivel mondial pentru carierele lor fulminante, dar și pentru relația unită pe care o au de ani de zile.

Jada și Will și-au ținut mereu departe de lumina reflectoarelor problemele din familie și așa se face că nimeni nu a știut faptul că cei doi nu mai locuiesc împreună de ani buni. De fapt, din 2016, actorii au decis să se separe, dar au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor.

Will Smith și Jada Pinkett sunt separați din 2016, dar nimeni nu a știut asta. „Avem o dragoste profundă unul pentru celălalt”
LA Times

Jada, mai sinceră ca niciodată în noua ei carte

Cea care a vorbit despre această decizie a fost Jada Pinkett, într-un interviu acordat recent celor de NBC. Jada și Will sunt, în continuare, căsătoriți legal, dar au ajuns la concluzia că le este cel mai bine dacă trăiesc vieți separate.

Tot în acest interviu, Jada a recunoscut că episodul în care Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock a crezut că este o glumă. Abia mai apoi, când soțul ei a primit o interdicție de a nu mai călca timp de 10 ani la Premiile Oscar a înțeles că este vorba despre violență reală.

De-a lungul timpului, relația celor doi actori nu a fost deloc lipsită de controverse. Jada și partenerul ei au fost mereu criticați pentru modul în care aleg să își trăiască povestea de dragoste, ba chiar au fost bănuiți de un posibil adulter.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro