Reclamă

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute prezențe din lumea mondenă. De ani de zile, aceasta este în atenția publicului și nu este de mirare că nici măcar viața privată nu a putut să o țină departe de lumina reflectoarelor. Deși este o persoană excentrică, Andreea a recunoscut că a fost fidelă tuturor bărbaților care au trecut prin viața ei.

Andreea Tonciu este extrem de sinceră și asumată, iar această transparență i-a adus aprecierea din partea fanilor. Vedeta nu a vrut să se ascundă cu nimic și a considerat că cei care o urmăresc sunt, de fapt, ca o a doua familie pentru ea. Tocmai de aceea, a ales să își pună viața pe tavă.

De-a lungul timpului, Tonciu nu și-a ascuns nicio relație și a vorbit deschis despre etapele ei, fie că au fost bune, fie că au fost mai puțin bune. Prin viața ei au trecut câțiva bărbați și se pare că a fost destul de greu ca cineva să o convingă că este cel mai potrivit pentru ea.

Andreea Tonciu, partenera ideală. „Niciodată nu am înșelat în relații”

Andreea Tonciu: „Îi mulțumesc familiei mele”

Acum, Andreea are familie minunată și este mai fericită ca nicidoată. În sfârșit, vedeta a găsit liniștea de care avea nevoie și simte că trăiește alături de sufletul ei pereche. Însă, chiar dacă cei din trecut nu au fost potriviți pentru ea, Andreea a ales să își respecte anumite principii și valori.

În toate relațiile în care a fost implicată, Andreea a vrut să fie fidelă și să nu își înșele partenerul. Deși nu îi era deloc greu să facă asta, mai ales că era cunoscută și bărbații roiau în jurul ei, Tonciu a ales să aibă coloană vertebrală și să se respecte pe ea, în primul rând.

„Toată viața am fost cuminte, jur. Niciodată n-am înșelat. În orice relație am fost n-am înșelat și nu sunt adepta acestei chestii. Nu pot. Niciodată nu am avut aventuri de-o noapte, nu m-am dus cu niciun bărbat pe nicio sumă de bani.”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro