Reclamă

Nu mai este niciun secret faptul că sistemul medical din România este unul plin de lacune. Pacienții pleacă mai bolnavi decât ajung pe mâinile medicilor, iar cadrele medicale ridică din umeri sau ignoră orice problemă, uneori, chiar și pacienții. Însă, nu același lucru se întâmplă și în sistemul de sănătate privat.

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți pacienți români aleg să se lase pe mâna medicilor din sistemul privat. Aici, serviciile sunt net superioare celor din sistemul de stat, iar pentru cei care se întreabă cum de este posibil așa ceva, răspunsul este simplu. Aici, medicii au alte salarii.

De ani buni, medicii se plâng că nu sunt plătiți bine pentru munca pe care o depun și că abia dacă se descurcă de la o lună la alta. Deși câștigă mult mai bine decât majoritatea românilor, se pare că nici măcar asta nu-i mulțumește.

În schimb, cadrele medicale de la privat sunt mult mai sincere și trec peste faptul că salariile ar trebui să fie confidențiale. Unul dintre doctorii care a vorbit cu subiect și predicat despre remunerația medicilor din sistemul privat este Virgil Ionescu.

Ce salariu are marele doctor Virgil Ionescu. Mulți români nu au văzut atâția bani în viața lor
arhivă presă

Doctorul Virgil Ionescu are liste interminabile de așteptare

Virgil Ionescu, medic primar în Radiologie și Imagistică Medicală, cu o experiență de mai bine de 30 de ani în domeniul medical nu s-a ferit să vorbească despre avantajele meseriei de medic și despre faptul că remunerația este una foarte bună, mai ales având în vedere economia țării.

În podcastul cu Florentina Fântânaru, acesta a recunoscut că are luni mai bune și luni mai proaste, dar niciodată nu a dus lipsă de bani, chiar și în lunile în care lucrurile nu au mers prea bine.

„Pot vorbi la liber despre salariul pe care îl am. În acest moment în care nu este una dintre cele mai bune perioade din viața mea, pot să vă spun că în jur de 23, 24 de mii de euro pe lună. Am câștigat și mai mult.”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro