Reclamă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că războiul din Israel a șocat o lume întreagă. Gruparea Hamas a dat startul luptei sângeroase sâmbătă dimineața, iar de atunci și până în prezent numărul victimelor crește de la o zi la alta. Toate țările au reacționat la acest război, iar Gigi Becali a vrut să se asigure că părerea lui este auzită.

Toată lumea știe faptul că Gigi Becali este unul dintre cele mai credincioase personaje din lumea mondenă de la noi. De fiecare dată când are ocazia subliniază cât de important este Dumnezeu și credința în divitate. Tocmai de aceea, crede că ceea ce se întâmplă în Israel este un adevărat Iad pe Pământ.

Gruparea Hamas din Fâșia Gaza nu a încetat deloc atacurile la adresa Israelului. Tensiunile între cele două tabere au fost mereu prezente, doar că de data asta, sunt mai aprinse ca niciodată. Israelul a fost ținta mai multor atacuri cu rachete, iar populația abia dacă a reușit să se adăpostească în buncăre.

Cei mai vulnerabili dintre ei au ajuns victimele teroriștilor care au tras cu arme în plină stradă. Ba mai mult, cine nu a fost împușcat de teroriști a ajuns ostatic, căci cei din gruparea Hamas nu au iertat pe nimeni.

Ce părere are Gigi Becali despre războiul sângeros din Israel. „Tot ce înseamnă războaie e în avantajul nostru”
Social media

Gigi Becali: „Se va alege praful de Fâșia Gaza”

Luptele sunt din ce în ce mai intense, iar bilanțul victimelor crește de la o zi la alta. Ceea se se întâmplă în Israel a șocat întreaga lume, iar marile puteri și nu numai insistă ca acest război să ajungă la un final pentru a nu mai face mii de oameni să sufere.

Gigi Becali este și el profund impresionat de ceea ce se petrece în Israel și recunoaște că nu îi place deloc că în 2023 asistăm la un război atât de sângeros, cu mii de oameni care mor nevinovați în bătaia puștii.

„Excluzând faptul că nu ne convine că mor oameni, tot ce înseamnă războaie e în avantajul nostru. Adică pentru România. Și la fotbal și econimic. La fotbal că n-o să mai aibă chef, iar economic sunt 500.000 de evrei care vor veni în România, că le e frică. Vor veni să își cumpere case pe aici, au bani. N-o să dureze mult.

Evrei conduc lumea, te pui tu să-i ataci pe ei?! Acum îi lasă și în 2, 3, 4 luni îi va spulbera, praful se va alege de Fâșia Gaza. Așa văd eu. N-ai cum să te pui cu ei, miliardele sunt la ei. E ca și cum m-aș bate eu acum cu Manchester City. Ești nebun?!”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro