Reclamă

Bursucu este una dintre cele mai simpatice prezențe de pe micul ecran. De ani de zile de când face parte din familia celor de la Kanal D, fanii nu prea au avut ocazia să-l vadă trecând prin transformări radicale, însă asta până acum.

Anul acesta a fost unul foarte important pentru Bursucu, din toate punctele de vedere. Simpaticul prezentator s-a căsătorit recent și a vrut ca în cea mai importantă zi din viața lui să arate impecabil. Pe lista lui se afla și topirea unor kilograme în plus, așa că a trecut la treabă.

Bursucu a vrut să obțină un rezultat destul de repede, dar nu a vrut să ajungă la bisturiu. Acestuia i-a fost destul de frică de operația de micșorare de stomac, așa că a trebuit să găsească alte variante potrivite nevoilor lui.

Cum a reușit Bursucu să slăbească 20 de kilograme într-un timp record, fără să apeleze la operația de micșorare a stomacului

Bursucu este în cea mai bună formă a sa

Astfel, Bursucu s-a informat peste tot și a ajuns la concluzia că balonul gastric este cea mai bună variantă pentru el. Prezentatorul s-a lăsat pe mâinele specialiștilor și a așteptat să vadă dacă rezultatul este cel pe care și l-a dorit sau nu. Evident, în toată această perioadă, Bursucu a respectiv cu strictețe recomandările medicilor.

Astfel, în doar cinci luni de la plasarea balonul gastric, Bursucu a reușit să topească nici mai mult, nici mai puțin de 20 de kilograme. Acum, se simte mai bine ca niciodată și este fericit că nu a fost nevoie să se opereze.

„Bursucu m-a sunat acum câteva luni spunându-mi că-și dorește să slăbească câteva kilograme, dar cu o metodă neinvazivă. I-am recomandat balonul gastric Allurion, un balon care se adaptează formei stomacului.

După câteva mai târziu, entuzismul este maxim. Adrian a slăbit 20 de kilograme în cele cinci luni de la plasarea balonului, iar echipa noastră de nutriție i-a fost aproape pe toată perioada”, s pus medicul care s-a ocupat ca dorința lui Bursucu să devină realitate.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro