Reclamă

Ultima perioadă a fost una plină cu de toate pentru Codin Maticiuc. De când a apărut Ana în viața lui, lucrurile au luat o turnură foarte frumoasă, iar fostul „crai de Dorobanți” se bucură de plin de momentele petrecute alături de familie. Însă, se pare că are ceva de „furcă” cu fiul său, Mario.

Codin Maticiuc este mai fericit ca niciodată, mai ales că lucrurile merg ca pe roate pe toate planurile. Anul acesta, Codin a fost implicat trup și suflet în mișcarea „Spitale publice din bani privați”, dar și în realizarea filmului care se va lansa în luna noiembrie. Dar, chiar dacă a fost prins până peste cap, nu a uitat nici de familie.

Maticiuc are două fetițe superbe cu iubita lui, Ana și este topit după micuțele sale. Încă de la naștere, Maticiuc s-a asigurat că fiicelor lui nu le va lipsi nimic și că vor avea cea mai bună viață, așa că prichindele lui s-au născut în Statele Unite ale Americii.

Ce vis are fiul iubitei lui Codin Maticiuc. „Încerc să scap de această dorință”
social media

Codin Maticiuc încearcă să fie un tată model

Nu multă lume știe faptul că Codin nu le iubește doar pe Smaranda și Ilinca, fiicele lui, ci și pe Mario, fiul pe care Ana îl are din relația anterioară. Cei doi relaționează de minune, iar faptul că Mario este un puști în dezvoltare îl ajută pe Codin să îl înțeleagă mult mai bine.

Mario este foarte pasionat de ceea ce face Codin pe partea de donații și de renovat spitale, așa că, ori de câte ori are ocazia, îl ajută cu mare drag cu tot ce poate. Și, pentru că vorbesc despre orice, Mario nu s-a ferit să îi spună lui Maticiuc care este cea mai mare dorință a lui.

Poate că mulți ar crede că piciul își dorește ceva material, obiecte scumpe sau de lux, dar nu. Principala lui dorință arzătoare este să meargă la Loft, locul unde Codin și-a făcut veacul la petrecerile exclusiviste.

„E visul lui absolut, încerc să scap de visul ăsta, n-are altă dorință decât să ajungă la Loft. Ăsta e visul lui total. I-am zis că n-are cum să meargă la Loft, are 13 ani. Ăsta e visul lui și mă enervează. Nu poți să ai alt vis?! Nevastă-mea zice că eu sunt de vină, că eu ies toată ziua de acolo”, a spus Codin pentru ego.ro.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro