Reclamă

Tzancă Uraganu este unul dintre artiștii care se bucură de un real succes în lumea muzicii. Nu este piesă pe care acesta să o lanseze și să nu fie hit. Însă, Tzancă nu se implică doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, iar de când a devenit tătic, prioritățile lui s-au schimbat.

Tzancă Uraganu nu mai are deloc nevoie de prezentări. Este unul dintre cei mai de succes artiști din lumea manelelor, iar asta este doar meritul lui. Tzancă este în culmea fericirii, iar asta nu doar pentru că toate îi merg strună pe plan profesional, ci și pentru că are o familie minunată.

Marymar este femeia care are grijă de Tzancă și care îl face să se simtă fericit și împlinit, din toate punctele de vedere. Nu este deloc ușor să ai în casă un bărbat celebru și de succes, dar se pare că Marymar face față cu brio tuturor provocărilor pe care i le aduce relația cu manelistul.

Tzancă Uraganu și Marymar, decizie radicală după ce au devenit părinți. „Învățăm să fim oameni”
Social Media

Tzancă este topit după fiica lui

Cei doi au o familie superbă, iar anul acesta, Marymar și Tzancă au devenit părinți și, fără doar și poate, nu există fericire și împlinire mai mare decât aceasta. Poate că nu multă lume știe, dar Tzancă mai are doi copii și din relația anterioară cu Lambada, copii pe care îi iubește enorm de mult.

Atât manelistul, cât și Marymar au recunoscut că viața cu copii este una plină de surprize și de provocări, însă sunt deschiși la orice. Cei doi știu că vor avea multe de învățat odată cu cei mici, așa că vor face tot posibilul să fie niște părinți ideali pentru copii și, de ce nu, niște modele de urmat.

„La început, a fost puțin greuț că nu mă adaptam. Mă ajută el foarte mult. Cu bebelușa nu mă ajută, dar mă susține moral”, a spus Marymar.

„E fata mea, mă ocup de ea de acum înainte, dar mai puțin treburile astea de femeie, eu nu stau să o schimb, să o spăl. Eu vin cu banii.”, a completat-o Tzancă pe iubita lui.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro