Reclamă

Vica Blochina este, de departe, una dintre cele mai asumate vedete de la noi. Viața ei privată a fost mereu pusă pe tavă, astfel că vedeta nu a avut deloc secrete față de cei care o urmăresc. Vica este un exemplu de ambiție și putere, iar drumul ei spre succesul din prezent nu a fost deloc unul ușor. 

Vica Blochina a fost mereu tipul de femeie căreia i-a plăcut să trăiască după propriile reguli. Vedeta nu a urmat niciodată regulile impuse de societate și nu regretă deloc, pentru că a simțit că trăiește totul din plin. Viața ei a fost ca un adevărat carusel și a trebuit să îndure multe pentru a ajunge în punctul de azi.

Vica Blochina a fost mereu curtată de bărbații celebri și potenți din punct de vedere financiar, însă, la rândul său și ea a avut suficienți bani. Niciodată nu a dus lipsă de nimic, iar greutățile prin care a trecut au învățat-o să fie mai atentă la modul în care cheltuie banii.

„Nu am vrut să mă chinui cu munca”. De ce a preferat Vica Blochina să fie întreținută de bărbații din viața ei
social media

Vica Blochina a știut ce vrea de la viață

Atunci când a avut un bărbat în viața ei, Vicăi i-a plăcut să știe că se poate baza pe el oricând, mai ales din punct de vedere financiar și sentimental. Încă dinainte de a intra în relație cu cineva, vedeta s-a asigurat că își face cunoscute pretențiile, astfel ca cel de lângă ea să știe dacă are curaj sau nu să intre într-o relația cu ea.

„În viața mea nu mi-am dorit să mă chinui cu munca atât de mult, eu am vrut întotdeauna ca bărbatul să aibă grijă de mine. Nu să profit de el, dar bărbatul trebuie să aibă grijă de mine. Eu vreau să fiu răsfățată, eu vreau să fiu iubită. Eu vreau să mă simt femeie”, a spus Vica.

Până acum, vedeta nu și-a încălcat deloc aceste principii și se pare că a găsit și bărbații care să i le respecte.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro