Reclamă

Fără doar și poate, Apple este unul dintre giganții lumii tehnologice. Nu trece an fără că brandul dezvoltat de Steve Jobs să nu vină cu ceva nou pe piață. Lansarea de noi iPhone-uri este un adevărat trend, iar lumea aproape că se calcă în picioare pentru a pune mâna pe device-urile cu preț piperat. Însă, se merită să cumperi telefon nou în fiecare an?!

A trecut o lună de când Apple a venit în fața publicului cu mult așteptatul telefon iPhone 15. Ca în fiecare an, la un astfel de eveniment, vedeta, în cazul de față iPhone 15 a fost lăudat ca fiind cel mai bun și performant telefon din toate câte s-au lansat. Însă, după ce device-urile au ajuns în mâinile utilizatorilor, realitatea a fost alta.

De-a lungul anilor, Apple a reușit să creeze un adevărat ecosistem în jurul produselor sale. Datorită faptului că sunt foarte reziste, multe persoane preferă să dea un ban și să stea în față. Dincolo de orice necesitate, există și utilizatori care își schimbă telefonul anual, iar asta doar pentru că Apple a creat ideea de a fi mereu în pas cu tehnologia.

Cum reușește Apple să își păcălească cumpărătorii în fiecare an. Ce trebuie să faci să nu mai cazi în această capcană
arhivă presă

Nu interesează pe nimeni dacă ai sau nu ultimul model de iPhone

Cei care folosesc Apple au dus totul la nivel de credință oarbă, astfel că și de această dată, printre cei care au cumpărat iPhone 15 s-au numărat și persoane care aveau iPhone 14 și nu simțeau, practic, nevoia de a trece la un telefon mai performant.

Nimeni nu știe să explice cu subiect și predica efectul generat de Apple, dar un lucru este cert. Nimeni nu stă prea mult pe gânduri atunci când vine vorba de a plăti averi pe un nou device semnat de Apple.

Apple face foarte mulți bani de pe urma utilizatorilor, făcându-i să-și cumpere noul model de iPhone în fiecare an. Diferențele de la model la model nu sunt mari, însă toți vor să-l cumpere din cauza marketing-ului și pentru că e noul iPhone.

Cel mai sănătos este să îți cumperi un model la câteva modele. De exemplu, ca de la iPhone 8 Plus la iPhone 11 Pro.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro