Reclamă

Soții Beckham au unul dintre cele mai frumoase și cele mai longevive mariaje din lumea mondenă. Cei doi se cunosc de mai bine de două decenii, iar în tot acest timp au trecut prin diverse episoade, toate menite să-i facă puternici și să se înțeleagă reciproc. Dar, se pare că nimeni și nimic nu a pregătit-o pe Victoria pentru momentul în care David a înșelat-o. 

Victoria și David Beckham au fost și continuă să fie un cuplu iconic. De ani de zile, cei doi sunt pe primele pagini ale tabloidelor, iar relația lor este o sursă de inspirație pentru mulți tineri. Acum, cuplul a ajuns la maturitatea supremă și înțelege diferit lucrurile, dar, tinerețea lor a fost una destul de agitată.

Relația din Victoria și David a fost mereu controversată. Ani la rând, publicul și suporterii lui David au crezut că Victoria este cea care îl trage în jos și care îl face să își piardă interesul pentru fotbal. Totul a culminat în momentul în care Anglia a pierdut campionatul mondial în favoarea Angliei.

Soții Beckham sunt de nedespărțit

Cu o seară înainte, David a aflat de la Victoria că vor deveni părinți, iar întreaga lui atenție nu a mai fost deloc asupra meciului. La scurt timp, cei doi au început să fie urmăriți peste tot și abia dacă mai aveau parte de intimitate. Și, pentru că erau extrem de populari, nu este de mirare că nici aventura lui Beckham nu a scăpat de blițurile paparazzilor.

Soții Beckham, deconspirați. Gesturile care i-au trădat și au arătat că Victoria nu a depășit episodul de infidelitate al soțului ei
Netflix

În noul documentar de pe Netflix, cei doi și-au pus viața pe tavă și au recunoscut că au trecut cu brio peste acel obstacol major pentru relația lor. În schimb, un specialist în analizarea gesturilor este de altă părere și consideră că acest episod va fi mereu o pată în relația lor.

Experta Judi susține că se poate observa cum David este rușinat de ceea ce s-a întâmplat și nici măcar nu îl privește în ochi pe intervievator în timp ce vorbește despre acest subiect. La rândul ei, nici Victoria nu se simte confortabil vorbind despre asta, mai ales că este un subiect pe care ar fi preferat să-l țină pentru ea.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro