Reclamă

Irinel Columbeanu este cunoscut pentru viața excentrică pe care a trăit-o ani la rând. La începutul anilor 2000, afaceristul din Izvorani era înconjurat de cele mai frumoase femei și pe toate le trata regește. De departe, cea mai norocoasă a fost Monica Gabor care, între timp, i-a devenit și soție. 

Irinel Columbeanu obișnuia să fie unul dintre cei mai galanți bărbați cu toate femeile care treceau prin viața lui. Afaceristul nu se uita niciodată la bani și voia ca cele care stau în dreapta lui să aibă parte de cel mai bun tratament. De departe, Monica Gabor a fost cea mai norocoasă dintre toate partenerele afaceristului.

La începutul anilor 2000, povestea de dragoste dintre Irinel și Monica era una destul de controversată. Diferența mare de vârstă dintre cei doi i-a făcut pe mulți să ridice din sprânceană. Publicul avea anumite dubii și era de părere că Monica nu are cum să îl iubească sincer pe Irinel.

Irinel Columbeanu regretă că a avut încredere în femei

Însă, lui Irinel Columbeanu nu îi păsa de părerea celor din jur, așa că la scurt timp a făcut-o pe Monica doamna Columbeanu. Monica era încă la liceu atunci când Irinel s-a îndrăgostit de ea și i-a pus toată lumea la picioare.

 Irinel Columbeanu, răsfăț fără limite pentru Monica. Vedeta era dusă în fiecare zi cu barca la liceu
Social Media

Monica era printre puținele fete de la vremea aceea care ducea o viață de lux. Irinel voia ca Monicăi să nu-i lipsească nimic, așa că ajunsese, la un moment dat, să o ducă la școala cu barca. Fără doar și poate, era un gest de extravaganță din partea amândurora.

„O duceau angajații mei cu barca la liceu. Îmi reproșez că am fost prea credul. M-am crezut mult în oameni și în femei”, a spus Columbeanu.

Acum, acele vremuri sunt apuse demult, căci Irinel a ajuns de nerecunoscut și se pare că femeile au stat pentru el doar pentru beneficiile financiare. Ajuns sărac și la azil, afaceristul nu mai este deloc înconjurat de femeile frumoase care roiau în urmă cu câțiva ani în jurul lui. Ba chiar abia dacă mai primește câte un telefon de la cea care i-a fost soție.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro