Reclamă

De câteva zile, fanii lui Ruby stau cu sufletul la gură să afle ce se întâmplă cu artista, mai ales că este foarte bine cunoscută situația din Israel. Artista se afla acolo în momentul în care a început războiul și se pare că nu a reușit nici până acum să scape de pe tărâmul groazei.

Atunci când a ales să plece în Israel, Ruby habar nu avea ce urma să se întâmple. Artista a plecat cu gândul de a se relaxa și de a petrece timpul liber, dar se pare că totul s-a transformat într-un adevărat coșmar. Sâmbătă dimineața a început atacul cu rachete din partea Palestinei, iar locuitorii Israelului au fugit în buncăre pentru a se salva.

Prin aceeași calvar și coșmar au trecut și Ana Baniciu și Raluka, dar cele două au ajuns în siguranță acasă în decursul zilei de ieri. Spre deosebire de ele, Ruby încă este în Israel, mai exact, în Tel Aviv, acolo unde se pare că lucrurile s-au mai calmat.

Ruby vine mâine acasă

În această dimineață, Ruby a decis să comunice câteva minute cu cei care o urmăresc pe Instagram pentru a le confirma că totul este în regulă și că în Tel Aviv nu mai este niciun pericol, cel puțin, momentan.

Ruby se află în continuare în Tel Aviv. „Ne temem de ce s-ar putea întâmpla”
Instagram

Din cele povestite de artistă, se pare că lumea din Tel Aviv nu mai este panicată, ba chiar și-a reluat activitățile de zi cu zi. Magazinele au început să fie aprovizionate ca de obicei, oamenii se plimbă liniștiți pe stradă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplă. Sirenele nu au mai sunat nici ele de ore bune, ceea ce le dă un grad de confort celor din Tel Aviv.

Ruby a povestit că nici ea nu va mai sta mult timp în Israel și că a prins primul zbor spre casă abia mâine, la prima oră.

„E liniște azi în Tel Aviv, la fel a fost și ieri. Suntem bine, nu vă faceți griji. Zborul pe care l-am apucat noi a fost cel de mâine. Ne temem de ce s-ar putea întâmpla, dar suntem ok. Ieri nu a fost nicio sirenă aici, nicio rachetă, dar e un pic îngrijorător.

Oamenii, aici, și-au reluat activitatea, sunt deschise magazine, circulă autobuze. Sunt o grămadă de oameni pe stradă, pare că nimeni nu-și face griji aici. Sunt ori inconștienți, ori știu ei mai bine.”, a spus artista.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro