Reclamă

Ioana Ginghină își găsește mereu timp să discute cu fanii ei, în ciuda programului încărcat. Acum, mai mult ca niciodată, comunitatea ei este curioasă să afle ce se întâmplă în viața ei, mai ales că acum este o femeie căsătorită cu acte-n regulă.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi. Toată lumea s-a convins de talentul ei și de faptul că tot ceea ce face este pură pasiune. Ioana se implică trup și suflet în proiectele profesionale și vrea ca rezultatele ei să se ridice la nivelul așteptărilor tuturor.

De când săptămâni, statutul Ioanei Ginghină s-a schimbat, iar acum este o femeie căsătorită. Relația sa cu Cristi Pitulice a trecut la nivelul următor, astfel că au decis să facă marele pas de a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu.

Ceremonia a fost una de basm, iar evenimentul a fost exact așa cum și l-au imaginat cei doi. O petrecere restrânsă, cu invitați aleși pe sprânceană și cu familia și cei dragi sufletului lor aproape.

Ioana Ginghină, primele declarații despre viața de femeie proaspăt căsătorită. Ce schimbări au apărut în cuplu
social media

Ioana Ginghină e mai fericită ca niciodată

Ioana nu a fost speriată să facă acest pas atât de important, mai ales că iubitul ei i-a demonstrat din prima că este un bărbat care o poate face fericită. În plus, Cristi a trecut și testul suprem și anume, a legat o relație foarte frumoasă și cu fiica Ioanei din căsnicia anterioară cu Alexandru Papadopol.

Cei doi au lăsat ca lucrurile să decurgă de la sine și nu s-au forțat în niciun fel să facă acest pas. Și, tocmai pentru că totul a venit natural, între ei nu s-a produs nicio schimbare radicală care să le afecteze comunicarea.

„Toată lumea mă întreabă cum e viața de proaspăt căsătorită, nu-i așa? Ei bine, am o veste pentru voi. Totul e la fel, doar că acum, în loc să îi spun „iubire”, îi spun „soțule”. Și da, e puțin diferit, dar într-un mod amuzant. Acum, când gătesc, se pare că am un condiment secret, numit „dragoste de soție”.E ca și cum am rămas în aceeași comedie romantică, doar că acum avem roluri noi. Și, sincer, ne place de nebunie!”, a povestit Ioana.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro