Reclamă

Cu sau fără voia ei, Irina Rimes și-a pus în cap o mare parte din publicul „Vocea României”, dar și pe fanii lui Theo Rose. În cea mai recentă ediție a concursului de talente, Irina a atacat-o pe Theo Rose și a făcut-o să plângă. Totul a început de la faptul că artista când muzică lăutărească, iar de aici până la o întreagă dezbatere a mai fost un singur pas.

Theo Rose este una dintre cele mai bune voci de la noi din țară și nimeni nu poate contesta acest lucru. Tocmai de aceea, de două sezoane, artista ocupă unul dintre cele mai importante și râvnite roluri și anume, cel de jurat la „Vocea României”. Anul acesta, Theo face echipă cu Horia Brenciu, iar cei doi sunt dispuși să facă orice pentru a lua în gașca lor cele mai bune voci.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la „Vocea României” toți jurați folosesc cele mai bune arme din dotare pentru a forma unele dintre cele mai bune echipe. Vineri, a fost transmisă una dintre cele mai intense ediții și, poate, printre puținele în care spiritele s-au aprins atât de mult.

Theo Rose, primele declarații despre scandalul cu Irina Rimes. „Voi vedeți doar o frântură din ce filmăm”
Facebook

Theo Rose: „N-am plâns din cauza Irinei”

Scandalul a pornit între Irina Rimes și Theo Rose, ambele dorindu-și în echipă aceeași concurentă. Irina Rimes a folosit replici destul de dure care au dat de înțeles că muzica lăutătească este ceva negativ și că niciodată un artist nu poate face carieră din așa ceva sau nu poate avea succes pe mai multe planuri.

După acest moment în care inclusiv Smiley și Tudor Chirilă au fost de acord cu Irina, artista de peste Prut a fost pusă la zid masiv de fanii lui Theo Rose. Însă, Theo a simțit nevoia să vorbească despre asta și să recunoască că nu Irina nu are nicio vină și că situația nu a fost atât de gravă precum a părut pe micile ecrane.

„Eu n-am plâns din cauza Irinei. Noi filmăm acolo, ce vedeți voi e o frântură din tot ce se filmează. Și, în vria aia și după multe ore de filmare ne mai ia gura pe dinainte și mai spunem lucruri. Mie și despre mine mi se pare că unele lucruri pe care le spun sunt interpretabile. Noi, între noi, întotdeauna verificăm. Când vrei să convingi un concurent să vină în echipa ta se întâmplă să zici ceva ce nu-i pică bine altui antrenor.”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro