Reclamă

Anamaria Prodan este una dintre vedetele care a știut să pună mereu punctul pe i și să spună lucrurilor pe nume. Vedeta nu s-a ferit nicio secundă din a spune adevărul, chiar dacă asta i-a supărat pe mulți. Dar Anamaria nu este supărată, ci crede că așa i-a fost mult mai ușor să trieze persoanele care merită să rămână lângă ea.

Anamaria Prodan este una dintre vedetele care a primit multe lecții de la viață, unele chiar mult prea dureroase. Ultimul an a fost un adevărat carusel de emoții și trăiri, dar care au făcut-o să devină mult mai puternică. De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a înțeles că, uneori, este nevoie să pierzi anumite persoane pentru a-ți fi bine.

Separarea de Laurențiu Reghecampf nu i-a picat deloc bine, mai ales că aveau împreună o familie, dar și multe planuri pentru viitor. Din păcate, Reghecampf nu și-a mai văzut viitorul alături de ea, așa că cel mai bine pentru ei a fost să se despartă.

Separarea a fost una cu scandal, dar acum, apele s-au liniștit. Anamaria Prodan știe că nu poate ține pe nimeni cu forța lângă ea, așa că a ales ca fiecare persoană din jurul ei care nu-i merită prezența, să plece fără niciun fel de resentiment.

Regula „de aur” pe care Anamaria Prodan a impus-o prietenilor ei. Nimeni nu se abate de la ea
social media

Anamaria Prodan: „Dacă nu încetezi, te bat!”

Anamaria Prodan este la fel de tranșantă și când vine vorba de prietenii ei. Vedeta nu mai este la vârsta la care își permite să piardă timpul cu persoane nepotrivite. Tocmai de aceea, a ales să impună un set de reguli prietenilor ei, reguli pe care toată lumea le respectă.

Fără să pară mult prea dură, Anamaria Prodan a ales ca cei din jurul ei să pună preț pe o relație de prietenie sinceră, bazată pe respect, astfel că nici nu se pune problema de trădări sau de alte gesturi negative în cercul ei restrâns.

„Am o regulă și în viața mea n-am încălcat-o. Oricine îmi este prieten, la masă stau și mulți dușmani de-ai tăi cu mine și încep să te înjure. La mine, în secunda aia s-a închis discuția. De prietenii mei nu are nimeni voie pe pământul ăsta să vorbească atâta timp cât eu sunt la masă. Dacă nu încetezi, te bat! Aștepți să plec eu și apoi îți faci numărul.”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro