Reclamă

Dani Oțil este unul dintre oamenii de televiziune care a demonstrat că nimic nu este imposibil, atât timp cât muncești cu seriozitate pentru visul tău. Prezentatorului nu i-a fost niciodată rușine să recunoască că vine dintr-o familie modestă și consideră că asta a fost principala lui motivație de a ajunge unde este în prezent.

Dani Oțil nu mai are nevoie de introduceri, mai ales că este prezent în lumina reflectoarelor de ani buni. Încă de mic, acesta a fost atras de televiziune și își amintește și acum cum îi spunea mamei sale că, într-o zi, va fi ca Horia Brenciu. Comparația nu a fost deloc una întâmplătoare, căci atât ei, cât și Dani se uitau constant la emisiunile lui Horia.

Destinul a avut planuri mărețe cu ei și, după ce au plecat din Reșița, au ajuns să cunoască, cu pași mici, dar siguri, succesul. Cei doi au ajuns în televiziune și au realizat că dacă muncesc suficient de mult, pot avea viața la care au visat tot timpul.

Dani Oțil, copilărie marcată de lipsuri. „Plângeam lângă vitrină, nu-i normal ”
Social media

Dani muncește pentru ca fiului său să nu-i lipsească nimic

Dani Oțil a povestit de fiecare dată când a avut ocazia că familia lui era una modestă, iar posibilitățile lor financiare nu erau unele prea bune. Cu un buget limitat, Dani nu avea niciodată ocazia să își cumpere tot ceea ce își dorea, chiar dacă, de cele mai multe ori, era vorba de lucruri banale.

Soțul Gabrielei Prisăcariu și-a amintit de vremurile în care nu-și permitea să-și ia nici măcar o ciocolată Africană. Acea amintire îi este impregnată și acum în minte și vorbește cu emoție despre ea.

„Îmi juram că o să am bani să-mi cumpăr în fiecare zi câte o ciocolată. Îmi luam o dată sau la două luni ce mai strângeam de la mama și-mi luam o ciocolată Africana. Eu mi-am jurat că o să o am și acum mă gândesc că fiul meu n-o să plângă în nicio vitrină la geam. Voiam să mănânc dulce și nu aveam, mâncam pâine cu miere.”, a povestit Dani foarte emoționat.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro