Reclamă

Sorin Bontea este unul dintre cei mai de succes bucătari de la noi din țară. De-a lungul timpului, pasiunea sa pentru bucătărie l-a adus pe cele mai înalte culmi ale celebrității. Deși el nu mai are nevoie de nicio prezentare și este cunoscut de o țară întreagă, nu același lucru se poate spune și despre familia lui.

Sorin Bontea este foarte protectiv cu familia sa. Celebrul chef nu a fost niciodată implicat în scandaluri și a încercat, pe cat de mult posibil să îi ferească pe cei dragi de lumea mondenă. Tocmai din acest motiv, admiratorii lui aproape că nici nu știu cum arată soția lui.

În schimb, copiii simpaticului chef sunt prezenți în online, acolo unde dau semne că vor călca pe urmele tatălui lor în ceea ce privește celebritatea. Miruna, fiica lui Sorin are o comunitate impresionantă de fani și, de altfel, este și cea care l-a convins pe chef să fie mult mai activ în online.

Sorin Bontea, un tată mândru. Fiul celebrului chef a câștigat o importantă competiție sportivă
Social media

Sorin Bontea, mândru de copiii lui

Dacă pe fiica lui o recunosc fanii, nu același lucru se poate spune și despre băiatul lui Sorin Bontea. Iulian Bontea are o pasiune diferită de cea a tatălui său, dar se pare că primește tot sprijinul de care are nevoie din partea familiei. Drept dovadă, performanțele sale cu care Sorin deja se laudă în online.

Sorin Bontea, un tată mândru. Fiul celebrului chef a câștigat o importantă competiție auto
Instagram

Iulian, fiul lui Sorin Bontea este pasionat de motoarele puternice și participă la diverse competiții. Azi, a venit acasă cu o performanță uimitoare, așa că simpaticul jurat de la „Chefi la cuțite” nu s-a putut abține și s-a lăudat în online cu ceea ce a făcut fiul lui.

„Am și eu cu ce mă lăuda! Iulian Bontea a câștigat campionatul Logan Cup 🏆Sunt foarte mândru de el!”, a scris Sorin Bontea pe Instagram, acolo unde fanii l-au copleșit pe fiul lui, Iulian cu complimente.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro