Reclamă

Irinel Columbeanu nu trece deloc prin cea mai fericită etapă din viața lui. Ajuns la o vârstă înaintată, afaceristul a aflat pe propria piele că viața este surprinzătoare și că poate lua turnuri neașteptate. Drept dovadă, de la bărbatul în jurul căruia roiau femeile, Columbeanu a ajuns direct la azil.

Povestea de viață a lui Irinel Columbeanu pare un scenariu de film. Toată lumea îl cunoaște pe afaceristul din Izvorani și nu neapărat business-urilor pe care le-a condus de-a lungul timpului, ci, mai degrabă, datorită vieții excentrice și plină de lux pe care obișnuia să o trăiască.

La începutul anilor 2000, Irinel Columbeanu era unul dintre cele mai controversate personaje publice. Aproape că nu era zi în care acesta să nu apară la TV și să nu laude cu femeile frumoase care îl înconjurau, cu mașinele de lux, dar și cu viața la care mulți nici nu îndrăzneau să viseze.

Azi, din păcate, toate astea sunt istorie, căci Irinel Columbeanu a rămas fără nimic. După ce a fost părăsit de Monica Gabor, afaceristul din Izvorani a fost într-un declin constant. A pierdut mulți bani, proprietăți, iar acum a ajuns să locuiască într-un azil pentru persoane în vârstă.

Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Afaceristul din Izvorani a rămas fără nimic și este de nerecunoscut
Social media

Irinel Columbeanu speră să fie vizitat de fiica lui și de Monica

Cu siguranță, este un deznodământ la care nimeni nu se aștepta, nici măcar el. Irinel Columbeanu se află la Fundația „Sfântul Ion”. Fostul om de afaceri a acceptat să se mute și deja locuiește de 11 zile la acest azil.

Deși nu s-a mutat de mult timp, afaceristul a primit deja prima sa vizită, din partea fostei sale iubite, Oana. Irinel Columbeanu a primit apeluri și de la fiica lui și se pare că și Monica i-a scris.

Azilul nu a fost ales întâmplător de către Columbeanu, căci în același loc a stat la bătrânețe și tatăl său. Irinel obișnuia să-l viziteze destul de des, așa că a știut de la început că va fi pe mâini bune.

„Veneam zilnic să-l vizitez pe tatăl meu, îi mai cumpăram câte ceva. Sunt amintiri plăcute pe care le-am avut aici. Sunt foarte liniștit, asta e ceea ce am căutat.”, a spus Irinel în emisiunea „Fiță cu Adiță”.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro