Reclamă

Adina Buzatu este cunoscut în lumea mondenă ca fiind femeia care îmbracă bărbații și îi ajută să fie mereu în pas cu moda. Adina a reușit nu doar să se facă remarcată, dar și să devină una dintre cele mai bune în domeniul modei masculine. Dacă acum are tot ce și-ar putea dori, drumul ei spre faimă și spre succesul profesional nu a fost deloc unul ușor.

Adina Buzatu este un exemplu pentru toate femeile care cred că nu există succes într-o lume dominată de bărbați. Încă de la o vârstă foarte fragedă, vedeta a dat dovadă de curaj și s-a aventurat într-un domeniu în care nu mulți ar fi avut curaj să o facă. Și, totuși, nu s-a lăsat influențată de nimeni și de nimic.

Înainte de a deveni propriul șef și de a avea una dintre cele mai căutate case de modă masculină, Adina Buzatu a lucrat cu unul dintre cele mai dure materiale. Și anume, fierul.

La 20 de ani, aceasta și-a deschis prima sa afacere cu fier vechi și, deși nimeni nu îi dădea prea multe șanse, se pare că acela a fost cel mai bun start pentru ea.

Ce lucra Adina Buzatu, înainte de a deveni faimoasă. Tatăl ei nu a fost deloc de acord cu asta
Instagram

Adina Buzatu, atrasă de meseriile „pentru bărbați”

Nici măcar tatăl ei nu a fost de acord cu afacerea sa. Fiind fată, acesta și-a dorit pentru fiica lui un domeniu mult mai feminin, dar se pare că Adina a fost mereu atrasă de lumea puternică. Drept dovadă și în prezent, aceasta se ocupă să îmbrace bărbații după cele mai noi trenduri și nu femeile.

Succesul din prezent nu ar fi venit atât de repede pentru ea, dacă vedeta nu ar fi muncit de la o vârstă extrem de fragedă. Înainte de a avea centrul de fier vechi, fără nicio rușine, Adina Buzatu era în trafic, spălând geamurile mașinilor.

Deși nu era cel mai plăcut mediu de lucru, se pare că a „călit-o” și a pregătit-o foarte bine pentru viitor.

„Am fost prima care a spălat parbrize, iar șoferii au primit foarte bine acest serviciu inovator pentru România, dovadă că făceau rondul și de două sau trei ori că să ne prindă disponibile pentru o curățare perfectă a geamurilor. Câștigăm în doar 2 sau 3 ore pe zi o treime din salariul mamei care la momentul respectiv era directorul unui liceu de prestigiu din București.”, spunea Adina, într-un interviu pentru redactia.ro.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro