Reclamă

Imagini greu de privit vin chiar de la un centru de copii din Giurgiu. Cei care se presupune că ar trebui să protejeze și să aplice legea așa cum trebuie au devenit agresorii verbali ai unor copii de la Centrul Ansaloni din Giurgiu. Momentul în care un polițiști înjură și amenință copiii vulnerabili a ajuns viral, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Centrul Ansaloni din Giurgiu a atras atenția tuturor după ce, în această dimineață, un filmuleț a fost postat pe pagina de Facebook chiar de către Vișinel Bălan, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului.

În filmarea respectivă, se poate observa cum un polițist amenință, înjură și chiar ia la bătaie câțiva copii de la Centrul Ansaloni din Giurgiu. Imaginile sunt greu de privit, cu atât mai mult cu cât personajul principal este un polițist care se presupune că ar trebui să protejeze, nu să ia la bătaie copiii vulnerabili de la centrul respectiv.

Scene de coșmari pentru copiii de la Centrul Ansaloni

Imediat cum a ajuns la Centrul Ansaloni, polițiștul a luat la bătaie pe una dintre fete și a băgat-o direct sub masă. Violențele nu s-au oprit aici, căci polițistul a început să înjure și să amenințe pe toți cei care asistau la scena respectivă. Din filmarea postată pe Facebook, se pot auzi replicile șocante ale polițistului.

„Dacă o singură dată mai pui mâna pe mine, prin geam te scot. Fir-ați ale dracu de nesimțite, nu mai face așa la mine! Nu pui tu mâna pe mine. Tu, dacă-ți mai aud o dată gura, te omor. Ai auzit, mă? Cu cine ai vorbit, mă, nesimțitule? Dacă mai vin o singură dată aici și îți aud gura, ai belit p**a”, spune polițistul în videoclipul postat de Vișinel Bălan.

 

Fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului cere ajutorul autoritățile și speră ca acest caz să ajungă în atenția ministru Natalia Intotero. De asemenea, consideră că acest videoclip este dovada clară că cei de la conducerea DGASPC Giugiu să fie schimbați imediat, pentru a nu mai exista astfel de cazuri.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro