Reclamă

Ramona Olaru a fost mereu sinceră cu fanii ei și nu a avut niciodată niciun secret. La fel ca viața profesională și viața personală a fost mereu în lumina reflectoarelor. Fiind persoană publică, Ramona și-a asumat faptul că fanii vor fi mereu interesați de ceea ce face atunci când nu mai este pe micile ecrane.

Ramona Olaru este un exemplu de reușită și ambiție pentru toate femeile. Venită de la țară, dintr-o familie modestă, vedeta a demonstrat că nimic nu este imposibil, atât timp cât muncești pentru ceva și îți dorești foarte tare să atingi anumite limite.

Încă de mică, Ramona Olaru a fost obișnuită cu munca. Aceasta se ducea la câmp pentru a-și ajuta părinții și se pare că asta a disciplinat-o și a făcut-o să fie mult mai determinată atunci când vine vorba de planurile profesionale.

Drumul ei spre succes nu a fost deloc unul ușor, iar cei care o urmăresc de multă vreme știu asta. Însă, Ramona a știut mereu ce are de făcut și nu a lăsat pe nimeni să o demoralizeze. De când a ajuns pe micile ecrane, viața ei s-a schimbat radical, din toate punctele de vedere.

Ramonei Olaru îi place să fie întreținută?! Cât de importantă este situația financiară a unui bărbat pentru asistenta TV
social media

Ramona Olaru este o femeie independentă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ramona câștigă foarte bine la „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar aceasta nu este singura ei sursă de venit. De-a lungul timpului, datorită expunerii de care a avut parte la TV, vedeta a reușit să pună mâna și pe câteva contracte de imagine care i-au rotunjit veniturile.

Pentru că a ajuns la nivelul la care își poate permite orice din banii proprii, Ramona Olaru are și anumite pretenții la bărbații de lângă ea. Vedeta nu ar tolera pe cineva care nu are bani și nu neapărat pentru a-i da ei, ci, mai degrabă, pentru a fi o plasă de siguranță în cazul unor situații neplăcute.

„Situația financiară a unui bărbat este foarte importantă, dar nu în sensul să-mi dea mie. Eu pot să-m fac și să-mi iau tot ce-mi doresc, oricând, căci de aia muncesc. Dar, în cazul în care nu aș mai avea sau nu aș mai produce, să am o bază în bărbatul de lângă mine.”, a spus Ramona.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro