Reclamă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că scaunele din avioane nu sunt deloc cele mai comode din lume. Cu excepția zborurilor de la business class, majoritatea locurilor din avion abia dacă îți permit să stai comod cu picioarele. Dar, dacă până acum erau destul de multe persoane nemulțumite de acest aspect, viitorul nu este deloc unul prea roz.

În ultima vreme, ne-am tot obișnuit cu diverse vești din partea companiilor aeriene. Majoritatea lor testează noi măsuri pentru a face zborurile mai practice și de rentabile pentru compania mamă. Iar dacă aveați impresia că ați auzit sau văzut totul, partea interesantă abia de acum urmează.

O companie aeriană a decis să doteze un avion cu scaune speciale. Ce le face unice și deosebite?! Faptul că pasagerii nu vor sta comod în scaune, ci vor sta în picioare. Măsura a fost implementată pentru o densitate mult mai bună a locurilor la bordul unui avion.

O companie aeriană va inaugura primul avion în care pasagerii vor sta în picioare. Cum arată scaunele incomode
Instagram

Călătoria cu avionul, din ce în ce mai incomodă

Prototipul scaunelor a fost dezvoltat de o firmă de design din Italia, Aviointeriors. Pentru prima dată, aceste scaune numite Skyrider 2.0 au fost prezentate în Hamburg, în Germania și sunt descrise ca fiind indeale pentru o mai bună densitate la bordul avionului, mai ales în călătoriile de scurtă durată.

O companie aeriană va inaugura primul avion în care pasagerii vor sta în picioare. Cum arată scaunele incomode
Instagram

Cu alte cuvinte, compania aeriană poate suplimenta numărul de bilete și, implicit de scaune prin adăugarea în aeronovă a acestor scaune. În plus, prototipul Skyrider 2.0 promite că va crea a condiții excelente la bordul aeronavelor economy, vor crește numărul de pasageri cu 20%, iar greutatea cabinei se va micșora, iar asta pentru că aceste scaune sunt cu 50% mai ușoare decât scaunele standard.

Această veste vine la scurt timp după ce o companie de zbor din Japonia a implementat un program prin care călătorii pot renunța la bagajele grele. În schimb, vor primi din partea companiei un pachet cu haine direct la destinație.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro