Reclamă

Nu mai este niciun secret faptul că lui Codin Maticiuc îi place foarte mult să petreacă. Fostului „crai de Dorobanți” i-a rămas în sânge spiritul de petrecăreț, așa că, de fiecare dată când are ocazia, profită de asta.

La cei 43 de ani, Codin Maticiuc poate spune că are tot ce își dorește și poate chiar puțin mai mult. Pe plan profesional, lucrurile merg strună, mai ales de când a înființat prin Fundația Metropolis mișcarea „Spitale publice din bani privați”. Nici pe plan personal nu îi merge deloc rău.

Ieri seară, la sediul fabricii T-Shirt Factory din Mogoșoaia, Codin Maticiuc a dat o petrecere pe cinste cu ocazia zilei sale de naștere. Așa cum era de așteptat, pe lista invitaților s-a aflau numai nume mari, dar, de departe, unul singur a fost surpriza serii.

Marcel Ciolacu, prezent la petrecerea de ziua de naștere a lui Codin Maticiuc. Ce legătură există între cei doi
Instagram

Nu multă lume se aștepta ca la petrecere să fie și Marcel Ciolacu. Prim Ministrul s-a conformat petrecerii și tematicii și a venit îmbrăcat cu un tricou care promova atât noul film al lui Codin Maticiuc, „Miami Bici 2”, cât și județul din care este el, Buzău.

Codin, prieten cu oamenii influenți ai țării

Maticiuc și Ciolacu nu se cunosc de ieri, de azi, ci au interacționat de mai multe ori prin prisma meseriilor pe care le au. De când a devenit filantrop, Maticiuc a atras atenția clasei politice, inclusiv a lui Ciolacu și toată lumea își amintește episodul în care Maticiuc a cerut în ședință de Guvern ca materialele folosite în renovarea spitalelor să fie scutite de TVA.

Marcel Ciolacu, prezent la petrecerea de ziua de naștere a lui Codin Maticiuc. Ce legătură există între cei doi
Instagram

Atunci, Marcel Ciolacu a răspuns imediat afirmativ și pare că din acel moment au rămas prieteni. Tocmai din acel motiv nici nu avea cum să lipsească de la una dintre cele mai importante petreceri ale lui Maticiuc.

„Trebuie să schimbăm lucrurile, astfel încât normalitatea să nu mai fie o minune. Toți cei care dăruiesc din timpul și banii lor pentru a face bine celor din jur trebuie sprijiniți. Și asta vom face!”, a declarat Marcel Ciolacu, al momentul respectiv.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro