Reclamă

Balenciaga este unul dintre brandurile care nu mai are nevoie de nicio introducere. În ultimii ani, casa de modă a devenit cunoscută pentru modelele atipice de încălțări și accesori. De departe, apogeul ciudățeniei a fost atins cu pereche de încălțări cu aspect uzat, dar nici noua colecție nu se lasă mai prejos.

Balenciaga este unul dintre cele mai râvnite branduri în rândul vedetelor și nu numai. Creațiile casei de modă sunt destul de variate și aproape că nu există sezon în care să nu șocheze cu ceva. De data asta, colecția Primăvară/ Vara 2024 are și ea propria vedetă.

Zilele acestea a avut loc Paris Fashion Week, unul dintre cele mai importante evenimente din Europa dedicate industriei modei. Sute de nume celebre din toată lumea au venit să vadă cele mai recente colecții prezentate de marile branduri și, așa cum era de așteptat, nici Balenciaga nu a lipsit de pe listă.

Balenciaga a dus totul la extreme

Dacă au existat persoane care au crezut că Balenciaga nu mai poate surprinde cu nimic, ei bine, s-au înșelat. Cea mai recentă pereche de sneakers care a fost prezentată la Paris Fashion Week a atras toate privirile. Momentan, prețul lor nu a fost făcut public, dar toți se așteaptă să fie 1.000 de euro sau chiar mai mult.

Balenciaga șochează, din nou. Cum arată cel mai nou model de încălțăminte lansat de celebrul brand
Footwear News

Anul trecut, prezentarea de la Balenciaga a fost una cu scandal, iar asta pentru că fostul soț al lui Kim Kardashian, Kanye West a purtat un tricou cu mesaj controversat. Dacă până atunci casa de modă și rapperul lucrau la piese vestimentare și colecții întregi împreună, acela a fost momentul în care colaborarea lor s-a rupt.

După acel episod, cei de la Balenciaga au reușit să scandalizeze o lume întreagă după ce una dintre campaniile lor a avut în centrul copii minori înconjurați de diverse jucării sexuale. Deși s-a vrut o campanie reușită, singurul lucru pe care l-au reușit a fost să piardă clienți.

@highsnobiety Balenciaga is back with its Spring/Summer 2024 collection, perhaps Demna’s most personal show yet. Drop your thoughts in the comments 👀 #balenciaga #demna #demnagvasalia #tiktokfashion #pfw ♬ face without eyes – 🦆


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro