Reclamă

Monica Tatoiu este obișnuită să spună lucrurilor pe nume și nu caută să îmbrace ideile sale în cuvinte frumoase. Recent, vedetei i-a fost aruncat la fileu subiectul legat de femeile care fac videochat, așa că a fost nevoită să își argumenteze poziția față de această categorie. Evident, nu a stat prea mult pe gânduri.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că industria videochatului este una dintre cele mai dezvoltate din România. Mii de femei aleg această cale, iar principala lor motivație sunt sumele de bani imense câștigate într-un timp foarte scurt.

Monica Tatoiu nu este nici ea străină de acest trend care face furori în rândul domnișoarelor și doamnelor. În online, dar și la TV au fost oferite drept model femei care au descoperit succesul după ce au acceptat să facă videochat. Tinerele sunt foarte ușor de convins, iar vinovați de asta sunt mai mulți factori.

Monica Tatoiu, mai tranșantă ca niciodată

Monica Tatoiu a analizat foarte bine probleme și crede că principalele vinovate nu sunt cele care fac videochat. Din contră. Această industrie funcționează pe principiul cererii și ofertei, iar cei care cer constant sunt bărbații.

„Nu sunt de vină ele, voi, bărbații sunteți de vină. E legea cererii și a ofertei. Cine le plătește, sunt niște bărbați. Ce barbat se duce la c***e când nevastă-sa e gravidă?!”

Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care fac videochat. „Nu sunt ele de vină”
Social Media

În ultimii ani, vedete precum Bia Khalifa sau Maria Georgiana au fost prezentate ca niste exponente ale acestei industrii și au fost oferite drept exemplu de reușită și multă muncă. Cele două s-au lăudat cu sumele colosale de bani pe care le fac și nu este de mirare că din ce în ce mai multe tinere vor să le calce pe urme.

Monica Tatoiu nu judecă pe nimeni și este conștientă că fiecare persoană este stăpână pe viața și pe alegerile sale. Dar, în același timp, are capacitatea de a-și da seama că unele femei care ajung să facă videochat sunt acolo din cauza unor conjuncturi neplăcute. Un astfel de exemplu este Irina Manea, care a declarat că, la un moment dat, a făcut videochat pentru a-și ajuta familia cu bani.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro