Reclamă

Rocsana Marcu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, iar asta se datorează faptului că a avut curajul să plece din România. Vedeta și-a luat inima-n dinți și a ales să înceapă un capitol nou, departe de România și pare că este cea mai bună decizie pe care a luat-o, până acum.

Rocsana Marcu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. De ani buni de zile, aceasta nu a mai fost văzută pe micile ecrane, iar fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea. Ei bine, vedeta o duce mai bine ca niciodată, iar asta o confirmă fiecare postare de-ale ei.

Rocsana a decis să înceapă un nou capitol în viața ei, dar nu în România, ci în Dubai. Cunoscut ca tărâmul luxului și al opulenței, vedeta a recunoscut că aici se fac banii extrem de ușor. Însă, singura condiție este să ai chef de muncă și să fii un om responsabil.

Rocsana Marcu, sfaturi prețioase pentru toți românii. Care este cheia succesului în Dubai și cum poți face mulți bani peste hotare
Instagram

Rocsanei Marcu nu îi lipsește nimic

În Dubai, Rocsana este agent imobiliar și, fiindcă este româncă, aceasta își ajută compatrioții ori de câte ori apelează la ea. Rocsana este destul de cunoscută în lumea imobiliară din Dubai și nu este de mirare că încheie tranzacții cu sume amețitoare. Vedeta garantează că oricine poate avea succes în Dubai și că banii se fac chiar foarte ușor.

Nu trebuie să lucrezi doar în domeniul imobiliar pentru a avea bani mulți. Rocsana Marcu susține că în Dubai sunt atâtea idei de afaceri, iar dacă nu îți place să fii angajat și să ai patron, există varianta de a-ți deschide tu propria firmă.

De fapt, vedeta de asta a și plecat din România, pentru că se săturase să muncească în domeniu jurnalistic pe bani puțini, iar aici simte că este răsplătită financiar exact așa cum trebuie și are un stil de viață la care a visat mereu.

@rocsanamarcu Cum sa faci bani in Dubai? #dubai #money #invest #realestate #learnontiktok #fyp #fypシ ♬ sunet original – Rocsana Marcu


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro