Reclamă

Zilele acestea, Dorian Popa este într-un mare scandal. Vloggerul este tras de mânecă în online pentru asocierea cu Călin Donca, dar și pentru reclamele pe care le-a făcut la păcănele. Prins pe picior greșit, artistul a început să își recunoască greșeala și să îți ceară, parțial, scuze fanilor.

Dorian Popa este unul dintr artiștii care a reușit să dea lovitura în mediul online. De ani buni de zile, acesta este unul dintre cei mai activi vlogeri și nu este de mirare că are campanii publicitare pe bandă rulantă. Tot timpul, unele dintre cele mai mari branduri și-au dorit să lucreze cu Dorian, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

Artistul a adunat în online o comunitate impresionantă de urmăritori și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că media de vârstă este una destul de mică, de aici și revolta din online din cauza promovării jocurilor de noroc și a păcănelelor în rândul tinerilor.

Câți bani a încasat Dorian Popa în 2022 și cât firme are artistul pe numele lui
Social media

Dorian Popa învârte banii cu lopata

Dorian Popa afirmă peste tot în vlogurile sale că a muncit foarte mult și că nimic din ceea ce are acum nu ar fi fost posibil dacă nu era atât de determinat și focusat pe muncă. Artistul a știut de fiecare dată în ce să investească banii, așa că și-a deschis mai multe firme pe numele lui, iar ele sunt cele care îi virează sume colosal în conturi.

Conform datelor publice de la ANAF, Dorian Popa este asociat în șase firme diferite și anume, Dorian Popa Free SRL, Avian Beauty Box SRL, Dorian Popa Novat SRL, Popa Dorian Laurențiu PFA, Dorian Popa Show SRL, DP Confecții Vestimentare SRL și Platinum Style SRL.

Dintre cele menționat, active mai sunt doar patru la care se adaugă și PFA-ul pentru care datele nu sunt publice. Pe aceste patru firme active a încasat în 2022 un total de 700.000 de euro, asta fără încasările provenite din PFA.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro