Reclamă

Din păcate, în ultima vreme, a devenit din ce în ce mai periculos să circuli pe străzile din Capitală. Și mai trist este faptul că nu este periculos doar noaptea, ci și ziua. Centrul Vechi, una dintre cele mai tranzitate zone din București a devenit un adevărat calvar pentru femeile care circulă singure, dar și însoțite.

Scene greu de explicat și privit se întâmplă aproape în fiecare zi, în Centrul Vechi al Capitalei. Un bărbat stă la până și urmărește femeile și nu are nicio reținere în a se atinge în părțile intime în fața lui. Acesta a fost filmat, recent, de două fete care s-au simțit în pericol în fața lui.

Bărbatul a devenit destul de irascibil atunci când una dintre fete a scos telefonul pentru a-l filma. Inițial, acestea au simțit că este ceva dubios la mijloc, dar au sperat că bărbatul le va lăsa în pace după ce se vor îndepărta din acea zonă. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat.

@nicogerine TW!!! #tw ♬ original sound – Nico

 

Poliția nu a luat deloc atitudine

Bărbatul le-a urmărit mai departe și, atunci când a văzut că este filmat, din nou, nu mai știa cum să se ascundă și cum să plece mai departe. Videoclipul a ajuns viral pe internet și se pare că acest caz nu este deloc străin de poliție.

Din secțiunea de comentarii reiese faptul că mai multe femei au avut de-a face cu bărbatul care le urmărește și care se atinge în zonele intime. Unele dintre ele au sunat la poliție și au reclamat aceste fapte, dar, tot ele au fost amendate pentru că au solicitat intervenția poliției fără a avea un motiv întemeiat.

„Lângă Centrul Vechi din București, dacă îl vedeți, aveți mare grijă! Pe mine și pe prietena mea ne-a urmărit 20 de minute. Abia când a văzut că este filmat a plecat.”

Pericolul din Centrul Vechi, din București. Prin ce trec zilnic femeile din cauza acestui bărbat


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro