Reclamă

Deși pare greu de crezut, în lume există un hotel pentru care nu trebuie să plătești nici măcar un leu. Stai singur în cameră, ceea ce înseamnă că ai parte de tot confortul, fără ca cineva să te deranjeze. 

Evident, un astfel de avantaj major pentru portofelul tău vine la pachet și cu un risc la care trebuie să te gândești de două ori înainte dacă ești dispus sau nu să ți-l asumi. Este vorba despre faptul că pereții camerei de hotel pentru care nu plătești nimic sunt din sticlă transparentă. Ce înseamnă asta?

Că nu ai parte deloc de intimitate, mai ales că această cameră este situată în lobby-ul unui hotel cunoscut, lobby care este tranzitat constant. Oamenii care trec prin lobby pot vedea mereu ce faci tu în camera în care ai decis să te cazezi gratis.

Te cazezi pe riscul tău în Ibiza

În cameră beneficiezi de un pat destul de generos, de o masă la care poți lucra și de o baie. Foarte important de precizat faptul că baia are pereți normali prin care nu se vede nimic. Dacă bugetul îți permite, poți comanda mâncare în cameră, cu riscul ca toată lumea din hotel să se holbeze la tine în timp ce mănânci sau chiar să îți facă poze.

Știai că te poți caza gratis la acest hotel?! Care este, totuși, singurul risc pe care trebuie să ți-l asumi
India Times

Un vlogger din străinătate și-a asumat acest risc și, pe parcursul întregii zile cât a stat acolo, s-a simțit ca într-o vitrină și este lesne de înțeles de ce. Zeci de persoane se uitau la el, îi făceau poze și chiar se întrebau ce este în neregulă cu el. Atunci când a venit noaptea și s-a spus la somn, mai mulți oameni au încercat să-l trezească, i-au bătut în pereții de sticlă și aproape că nu a avut deloc parte de liniște.

Chiar dacă a fost o experiență de neuitat, vloggerul a realizat că și-a asumat acest risc încă de la început, iar dacă ar fi să numească un lucru care nu i-a plăcut deloc ar fi faptul că lumina și muzica din lobby-ul hotelului nu se opresc niciodată.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro