Reclamă

România este în topul producerii de accidente rutiere, unele chiar soldate cu victime. Din păcate, de cele mai multe ori, comportamentul celor care provoacă accidente lasă de dorit, iar fix asta s-a întâmplat seara trecută în municipiul Iași.

În ultima vreme, pe străzile din România avem de-a face numai cu șoferi teribiliști, care nu mai țin cont de regulile de circulație. A devenit din ce în ce mai periculos pentru pietoni, inclusiv să traverseze prin locurile marcate corespunzător.

Ieri seară, în municipiul Iași a avut loc un eveniment care demonstrează că șoferii din România se cred stăpânii șoselelor. Un minor care se afla pe trecerea de pietoni a fost acroșat de un autoturism. Impactul a fost unul destul de puternic, dar se pare că șoferul în cauză nu a avut nicio intenție în a opri.

Imediat după accident, la fața locului s-au deplasat echipajul medical pentru a acorda îngrijirile necesare, dar și poliția care a început imediat operațiunea de identificare a șoferului. După puțin timp s-a aflat faptul că autoturismul a fost condus de o femeie care avea 30 ani și care, așa cum era de așteptat, s-a ales cu dosar penal.

Video cu puternic impact emoțional. Un copil este lovit pe trecerea de pietoni, iar șoferul pleacă de la locul accidentului ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat
Europa FM

Șoferița s-a ales cu dosar penal

„În seara zilei de 26.09.2023, în jurul orei 20.20, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în municipiul Iasi, un minor care se afla pe o trecere de pietoni, a fost acrosat de un autoturism, după impact soferul părăsind locul accidentului. A fost solicitată ambulanța care a preluat copilul pentru acordarea de îngrijiri medicale.
La scurt timp, echipajele de politie au reusit depistarea autoturismului în trafic, stabilindu-se că la volanul acesteia se afla o femeie, de 30 de ani, din municipiul Iasi. Aceasta a fost condusă la sediul poliției pentru cercetări si fiind testată cu aparatul alcooltest s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvărsirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.”, arată comunicatul Poliției Iași.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro