Reclamă

„Chefi la cuțite” este unul dintre cele mai urmărite cooking show-uri din România. Emisiunea, ajunsă la sezonul 11 a fost mereu în căutarea unor oameni pasionați de bucătărie, care să pună totul în farfurie. Însă, din păcate, aproape că nu a fost sezon în care celor de acasă să nu le fie spulberat suspansul marii finale.

Ca în fiecare an, „Chefi la cuțite” a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon care promite a fi unul mai incendiar ca niciodată. Ieri seară, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea și-au alcătuit echipele cu care fiecare speră să ajungă cât mai aproape de finală.

Sezonul acesta este unul destul de dificil, iar asta pentru că așteptările chefilor sunt din ce în ce mai mari. Fiecare concurent speră să guste victoria din finală și să îl facă fericit pe mentorul lui din bucătărie. Și, aproape ca de fiecare dată, nici bine nu au început battle-urile, că deja se știe cine va pleca acasă cu farfuria de aur și cu cei 30.000 de euro.

S-a aflat câștigătorul din acest sezon de „Chefi la cuțite”. Ce i-a dat de gol pe cei din producție
Social media

„Farfurie cu iz asiatic. Bucătar”

„Chefi la cuțite”, la fel ca multe alte emisiuni de la Antena 1 pare umărită de ghinion atunci când vine vorba de a dezvălui marele câștigător. Battle-urile între echipe abia au început, iar cei care acasă au și aflat cine va fi desemnat cel mai bun concurent din sezonul acesta.

Potrivit celor de la fanatik.ro, concurentul care a dat pe spate papilele gustative ale chefilor în confruntarea finală a fost nimeni altul decât Janni Alexandridi. Informația a fost preluată de pe contul de Instagram Viperele Vesele, cele care sunt mereu cu un pas în fața tuturor.

Surpriza celor care au aflat că Janni va fi cel care ridică farfuria de aur la final nu a fost chiar una atât de mare, având în vedere că la preselecții a primit cuțitul de aur din partea lui Florin Dumitrescu.

S-a aflat câștigătorul din acest sezon de „Chefi la cuțite”. Ce i-a dat de gol pe cei din producție


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro