Reclamă

La finalul săptămânii trecute, Gigi Becali a fost implicat într-un accident pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Capitală. Tamponat pe Iuliu Maniu, latifundiarul din Pipera a ajuns viral datorită reacției sale nemaivăzute până acum, total opusă comportamentului românilor.

Gigi Becali este cunoscut ca fiind un om cu suflet mare, un om care ajută de fiecare dată pe cei aflați în nevoie. De data asta, latifundiarul din Pipera a atras atenția, dar și admirația tuturor după accidentul care s-a petrecut la finalul săptămânii trecute, pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Gigi Becali se afla în trafic, în momentul în care a fost lovit de o domnișoară. Aceasta a coborât panicată de la volan să vadă dacă s-a întâmplat ceva, dar Gigi nu a avut nici cea mai mică reacție.

Gigi Becali, primele declarații după accidentul de pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitală. Puțini ar fi făcut asta!
social media

Gigi Becali: „Eu îi umilesc pe ăia tari și mă smeresc cu aiă slabi”

Cum banii și omenia nu au fost niciodată probleme pentru el, latifundiarul din Pipera nu a făcut scandal și nici nu a chemat poliția la fața locului pentru a constanta accidentul. Ba mai mult, s-ar fi oferit să-i repare mașina domnișoarei respective și nu este pentru prima dată când face asta.

„Nu a fost, n-am simțit nimic. Ce, acum ce, din nimic să facem scandal?! Treceam cu mașina, vine o femeie din intersecție, intră în mine, acum vreo 3 luni, 4 luni. A început femeia să plângă <<Vai, ce am făcut!>> Tremura. Ea, femeia, era la niște servicii, era ofițer. Mi-a zis că-i ofițer, că trebuie să raporteze la serviciu. 

I-am zis: <<Uite cum facem, nu mai știe nimeni, nici ăia de la serviciu>>. Am chemat de la mine de la palat șoferi, au luat mașina ei, am dus-o la reparat, i-am plătit eu reparația, pe a mea nu am pus-o să dea niciun ban. I-am dat și șofer să o duc acasă, mașina ei era praf, m-a costat vreo 2.000 de euro. M-am dat că sunt eu vinovat.”, a spus Gigi Becali într-un interviu.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro