Reclamă

Gabriela Prisăcariu poate spune că a moștenit frumusețea de la mama ei. Soacra lui Dani Oțil arată impecabil, iar de fiecare dată când are ocazia, Gabriela se mândrește în mediul online cu cea care i-a dat viață. Recent, a fost ziua mamei sale, așa că modelul a postat o imagine cu ea, însoțită de o urare emoționantă.

Gabriela Prisăcariu este una dintre vedetele care încearcă să își țină familia cât mai departe de ochii curioșilor. Dacă Dani Oțil este obișnuit cu lumina reflectoare, familia Gabrielei nu este obișnuită să fie în centrul atenției. Însă, dat fiind faptul că fiica ei s-a căsătorit cu o persoană publică, mama Gabrielei nu are decât să își asume.

În trecut, Gabriela Prisăcariu a povestit că mama ei nu a fost deloc de acord cu Dani. Mama Gabrielei nu a avut la început o părere prea bună despre prezentator, dar, cu timpul, lucrurile s-au schimbat. Acum, Dani a ajuns să fie preferatul soacrei, ba chiar este pe primul loc, înaintea Gabrielei.

Gabriela Prisăcariu are toate motivele să fie mândră

Ieri, a fost ziua mamei sale, așa că Gabriela nu a ratat ocazia și s-a lăudat în online cu mama ei. Fanii au rămas surprinși să vadă cât de bine arată și aproape că o confundă cu sora ei. Pe model nu poate decât să o bucure această comparație și este mai mult decât evident faptul că de la ea a moștenit trăsăturile frumoase.

Gabriela Prisăcariu, urare emoționantă pentru mama ei. Cât de bine arată soacra lui Dani Oțil

Mama Gabrielei se înțelege atât de bine cu Dani Oțil, încât au început să lucreze împreună la restaurantul pe care prezentatorul îl are. Ba chiar se specula faptul că soacra sa ar fi unul dintre cei mai bine plătiți angajați din firmă.

Dani nu a confirmat niciodată acest zvon, dar nici nu a infirmat. Cert este că se înțeleg de minune, iar familia lor este mai fericită ca niciodată, inclusiv în varianta extinsă.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro