Reclamă

Octavia Geamănu a fost prezentă pe micile ecrane aproape două decenii, iar în tot acest timp, cei de acasă au putut să o privească la pupitrul șitirilor. Din păcate, cariera sa la Antena 1 nu s-a încheiat prea bine, așa că nu este de mirare de ce nici nu vrea să mai audă de știri, de acum încolo. Însă, în tot acest timp se pare că și-a găsit alte pasiuni.

În urmă cu mai bine de un an, Octavia Geamănu se pregătea să își schimbe radical cariera. După ce a fost dată afară de cei de la Antena 1, vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a deschis un proces pe numele trustului. A urmat o perioadă extrem de încărcată, din toate punctele de vedere, dar se pare că acum și-a găsit liniștea.

De când a plecat de la Antena 1, Octavia Geamănu și-a găsit noi pasiuni, iar pe canalul ei de Youtube le învață pe toate doamnele și domnișoarele trucuri de frumusețe. În plus, a început să modereze un podcast, „Gânduri bune” despre care spune că este proiectul ei de suflet.

Motivul pentru care Octavia Geamănu nu mai vrea să audă de știri. Vedeta a fost 18 ani la pupitrul jurnalului
colaj substantial

Octavia Geamănu nu se mai uită înapoi

Întrebată de multe ori dacă are de gând să revină în lumea jurnalistică și, de ce nu, să prezinte știri, Octavia Geamănu dă mereu răspunsul fără să stea pe gânduri. Vedeta nici nu vrea să mai audă de așa ceva, mai ales că a făcut același lucru de mai bine de 18 ani. Însă, nu regretă nimic.

„Nu m-am mai uitat la televizor, ceea ce este extraordinar, că nu mai am nicio curiozitate pentru știri. Am încheiat cu știrile, nu îmi mai doresc să prezint știri și să lucrez în domeniul știrilor niciodată în viața mea. M-am săturat, după 18 ani, gata. Dar, în schimb știu ce vreau să fac, unde mă voi vedea în toamnă, acolo să știi că mi-am dorit să fiu.”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro