Reclamă

Iulia Albu a trecut, în urmă cu câteva ore, prin unul dintre cele mai nefericite evenimente. Vedeta a fost jefuită în plină zi în zona Lacului Floreasca, una dintre cele mai luxoase, dar și sigure zone din Capitală. Disperată, aceasta a cerut ajutorul fanilor, în speranța că va recupera obiectele pierdute.

Iulia Albu s-a întors de ceva vreme din „America Express”, dar se pare că aventura continuă pentru ea. Ieri, Iulia a cerut ajutorul fanilor pentru a găsi un fotograf disponibil să o ajute la un shooting care urma să se întindă până târziu, în seară. Ședinața foto a avut loc în natură, așa că Iulia nu a fost deloc scutită de neplăceri.

Într-un moment de neatenție, Iulia a rămas fără rucsacul în care avea mai multe obiecte care pentru ea aveau o însemnătate emoțională. Vedeta a rămas fără o clamă de la Chanel și fără o pudrieră care era moștenire de la mătușa ei. Supărată pentru că a rămas fără astfel de lucruri, Iulia a cerut ajutorul fanilor.

Iulia Albu, jefuită în plină zi pe Lacul Floreasca. „Are o valoare emoțională pentru mine, îți dau și recompensă”

Iulia Albu: „Am pierdut obiecte la care țineam foarte mult și în „America Express”

Încă de la început, aceasta a precizat că nu are de gând să implice poliția, dar vrea cât mai repede să intre în posesia bunurilor ei. Cu atât mai mult cu cât cel care le-a furat nu ar fi avut ce să facă cu ele, căci nu erau deloc prețioase.

„Astăzi am avut parte de un incident mai puțin fericit. Pentru cel care a considerat interesant să-mi fure rucsacul din timpul unui shooting, înăuntru era o pudrieră care are o valoare emoțională pentru mine, este a mătușii mele și nu valoarează nimic, decât pentru mine. Este o cutie de machiaj veche pentru care eu am găsit pe cineva să o restaureze. Îți dau și recompensă”, a spus Iulia pe Instagram.

Se pare că Iulia Albu a avut noroc, iar în această dimineață a găsit bunurile sale aruncate nu foarte departe de Lacul Floreasca. Bucuroasă ca intrat în posesia lor, vedeta s-a simțit mult mai liniștită.

Iulia Albu, jefuită în plină zi pe Lacul Floreasca. „Are o valoare emoțională pentru mine, îți dau și recompensă”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro