Reclamă

Gabriela Prisăcariu a revenit în atenția tuturor mai mult ca niciodată de când este soția lui Dani Oțil. Însă, nici înainte de asta nu era deloc străină de lumina reflectoarelor. Gabriela a profesat ani la rând ca model și poate spune că este una dintre descoperirile lui Cătălin Botezatu.

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai cunoscute și urmărite prezențe feminine din lumea mondenă. De ani de zile, aceasta a muncit din greu pentru a deveni un nume relevant în lumea modelingului. A și reușit asta și, în continuare, îi este recunoscătoare lui Cătălin Botezatu pentru șansa pe care i-a dat-o.

În urmă cu mulți ani, Gabriela și-a luat inima în dinți și a decis să participe la una dintre cele mai urmărite emisiuni de la vremea aceea și anume, „Next top model” by Cătălin Botezatu. Emisiunea a fost o rampă de lansare pentru multe modele din prezent.

Gabriela s-a născut să fie model

Azi, Gabriela a căutat prin arhive și a găsit o imagine care prezintă foarte bine ceea ce făcea acum 11 ani. Era pe vremea când aceasta abia ajunsese la vârsta majoratului, dar asta nu înseamnă că nu luase contact cu piața muncii. Soția lui Dani Oțil a cochetat mereu cu modelingul și chiar a defilat pe cele mai mari podiumuri din lume.

Acum 11 ani, Gabriela Prisăcariu era unul dintre modele de la Major Model Management din Milano și, cu siguranță, a fost un episod extrem de important pentru ea, dar și pentru cariera ei.

Gabriela Prisăcariu, de nerecunoscut. Cum arăta soția lui Dani Oțil în urmă cu 11 ani

 

În prezent, Gabriela nu mai este la fel de activă în lumea modelingului, iar absența ei este foarte bine motivată. Vedeta a devenit o familistă convinsă și are un copil împreună cu Dani Oțil. Micuțul Luca Tiago are nevoie în permanență de ea, așa că Gabriela abia își găsește timp să meargă să pozeze pentru câteva proiecte pe lună.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro