Reclamă

Florin Salam este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți și respectați maneliști. Succesul de care a avut parte de-a lungul timpul a atras după sine și multă invidie. Artistul s-a convins că are mulți dușmani în industria muzicală, iar unii dintre ei au fost dispuși să facă orice pentru a-i face rău și a-l denigra.

Florin Salam a avut parte de unele episoade care i-au făcut pe fani să își pună anumite semne de întrebare. Manelistul este foarte respectat de către publicul său și este recunoscut, la rândul lui, pentru respectul pe care îl oferă. Tocmai de aceea, anumite momente cu el nu și-au găsit justificare.

Este vorba despre filmulețele mai vechi, de la o nuntă, când Florin abia mai reușea să cânte. Atunci, gurile rele s-au grăbit să îl acuze că se droghează și că nu dă doi bani pe publicul lui. Însă, nimeni nu a avut răbdarea sau curiozitatea să afle ce s-a întâmplat, de fapt.

Florin Salam a dat cărțile pe față. A fost sau nu manelistul dependent de droguri. „Au fost momente în care puteam să-mi pierd viața”
Social media

Florin Salam, jucat pe la spate de dușmani

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Salam a recunoscut că nu a fost niciodată dependent de droguri. Însă, este foarte sigur că cineva i-a pus ceva în băutură, special pentru a-l face să se simtă rău.

„Nu, nu sunt dependent. Nu există așa ceva! Am făcut tot ce-am vrut, toată viața și o să fac ce vreau. Eu fac parte dintr-o lume, dar nu vreau să dau vina pe anturaj. Suntem artiști, avem o viață ciudată. Noi suntem un fel de roboți, la un moment dat, pentru public. 

Au fost niște greșeli. Pentru mine e mai puțin greșeală decât pentru ăla de pe margine, ăla e critic. Eu îmi trăiesc viața, mi-o fac cum vreau eu, nu distrug, e treaba mea. La nunți că eu am mulți dușmani, puși de alții din breaslă mea, eu am băut și după trei pahare, eu nu am mai știut cine îmi aduce paharul.”

Florin Salam a dat cărțile pe față. A fost sau nu manelistul dependent de droguri. „Au fost momente în care puteam să-mi pierd viața”
Social Media

Artistul a renunțat la băutură

De când a trăit un astfel de moment, Florin Salam a luat decizia radicală de a nu mai bea deloc la nunți sau la evenimente. Nu îi este ușor, mai ales că asta îl ajuta să intre în atmosfera petrecerii, dar consideră că este cea mai bună metodă pentru singuranța și sănătatea lui.

„Ei nu înțeleg mai nimic, ba chiar dacă ar putea, unii ți-ar lua viața. Lasă-mă în nebunia mea, dar nu mă omorî tu! Au fost momente în care puteam să-mi pierd viața. 

De o perioadă, eu nu mai beau, iar la cântare îmi e greu. Eram obișnuit să beau să fac atmosferă. Nu mă consider bețiv, dar trebuie să beau să intru în lumea aia, că dau de fel de fel de clienți.”, a spus Florin.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro